آخرین خبرعکس: گرامیداشت درگذشتگان در سراسر جهان
3بازدید

حکیم: عراق باید به دور از هرگونه درگیری باشد

حکیم: عراق باید به دور از هرگونه درگیری باشد

وزیر خارجه عراق در دیدار با وزیر خارجه انگلیس تاکید کرد که کشورش باید به دور از هرگونه درگیری باشد.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم به نقل از الفرات نیوز، محمد علی الحکیم وزیر خارجه عراق که به لندن سفر کرده است با "جرمی هانت" وزیر خارجه انگلیس دیدار کرد.

دو طرف در این دیدار درباره موضوعات منطقه ای و بین المللی بحث و تبادل نظر کردند.

حکیم در این دیدار تاکید کرد که عراق امروز باید به دور از درگیری هایی باشد که می تواند توسعه و سازندگی در این کشور را با مانع مواجه کند.

وی اظهار داشت: عراق معتقد است که همکاری بین شرکا باید ادامه یابد و تلاش ها برای جلوگیری از افزایش تنش و بحران‌‍‌ها در منطقه به کار بسته شود.

وزیر خارجه عراق بر ضرورت اجتناب از هرگونه موضع گیری یا تحرک که می تواند منطقه را در سایه تشدید تنش ها بین ایران و آمریکا بحرانی کند تاکید کرد.

وی همچنین بر ضرورت تقویت مشورت‌ها متناسب با چالش‌ها با هدف تقویت ثبات و فراهم کردن فضای لازم برای تحقق امنیت و توسعه و حمایت از منافع عراق و کشورهای عربی خلیج فارس و منطقه تاکید کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۲۸ ۰۷:۴۵

آخه چطور چنین چیزی ممکنه؟!
مگر عراق در مرکز اروپاست؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۲۸ ۰۳:۴۹

اون وقت چرا می گویند خطر جنگ جدی نیست

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.