آخرین خبرعکس: گرامیداشت درگذشتگان در سراسر جهان
2بازدید

نامه انجمن قطعه‌سازان ‌به آیة الله جنتی

به گزارش فارس، انجمن قطعه‌سازان در نامه خود آورده است: اصل 43 قانون اساسي ايران تأكيد بر افزايش توليد كشاورزي، دامي و صنعتي كه نيازهاي جامعه را تأمين مي‌كند،‌ دارد.

انجمن قطعه‌سازان طي نامه‌اي به دبير شوراي نگهبان خواستار تجديدنظر در مورد كاهش 20 درصدي تعرفه واردات خودرو شد و آن را مغاير با اصل 43 قانون اساسي دانست.

به گزارش فارس، انجمن قطعه‌سازان در نامه خود آورده است: اصل 43 قانون اساسي ايران تأكيد بر افزايش توليد كشاورزي، دامي و صنعتي كه نيازهاي جامعه را تأمين مي‌كند،‌ دارد.

در بخش ديگري از اين نامه تأكيد شده است: علي‌رغم ارسال نامه به نمايندگان مجلس در ارتباط با اثرات كاهش تعرفه واردات خودرو شاهد تصويب اين مسئله در مجلس هستيم.

در ادامه اين نامه با اشاره به اينكه ايران دوازدهمين توليدكننده خودرو در جهان مي‌باشد، آورده است: بازار داخلي با توجه به توليدات خودروسازان كشور نيازي به واردات ندارد و با هيچ كمبودي مواجه نيست.

انجمن قطعه‌سازان در نامه‌ خود كه به دبير شواري نگهبان ارسال شده با تأكيد بر اينكه كشورهاي توليدكننده خودرو در جهان دچار ركود شديد هستند آورده است: با اين اقدام ما بازار خود را به آساني در اختيار آنها قرار مي‌دهيم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.