آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
10بازدید

جزیییات آتـش سوزی در سکوی شماره ۹ پارس جنوبی

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس گفت: حادثه سکوی SPD ۹ فاز‌های ۶، ۷و ۸ پارس جنوبی هیچ تلفات جانی نداشته است و آتش این سکو به‌زودی خاموش می‌شود.

به گزارش تسنیم، محمد مشکین‌فام با اشاره به اینکه حادثه برای سکوی SPD۹ پارس جنوبی حدود ساعت ۱۵:۰۰ امروز (چهارشنبه، ۲۲ خردادماه) به وقوع پیوسته است، اظهار کرد: خوشبختانه این حادثه، هیچ تلفات جانی نداشته است و نفرات حاضر در این سکو تخلیه شدند.

وی افزود: با توجه به این اینکه نفرات هم اکنون در سکو نیستند و ارتباط با سکو قطع است امکان بررسی دلیل حادثه وجود ندارد.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با بیان اینکه چند کشتی آتش‌خوار هم اکنون در محل حادثه حضور دارند و نیرو‌های آتش نشان در حال خاموش کردن آتش هستند، تصریح کرد: آتش در این سکو به‌زودی خاموش می‌شود.

مشکین فام درباره احتمال خرابکاری در این حادثه هم اظهار کرد: هنوز اظهارنظر در این زمینه زود است و پس از بررسی اطلاع‌رسانی می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.