آخرین خبرایهود باراک: نتانیاهو به دنبال جنگ با ایران است
0بازدید

چاپ کاغذی پایان نامه ها ممنوع شد

با دستور معاون آموزشی وزارت علوم از این پس چاپ کاغذی پایان نامه ها، رساله ها و گزارش های درسی در همه مقاطع و رشته ها ممنوع خواهد بود.

چاپ کاغذی پایان نامه ها ممنوع شد

با دستور معاون آموزشی وزارت علوم از این پس چاپ کاغذی پایان نامه ها، رساله ها و گزارش های درسی در همه مقاطع و رشته ها ممنوع خواهد بود.

به گزارش مهر به نقل از وزارت علوم، دکتر مجتبی شریعتی نیاسر با ابلاغ بخشنامه‌ای به روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور از آنان خواست تا از سال تحصیلی آینده نسبت به حذف و ممنوع ساختن چاپ کاغذی پایان نامه‌ها و موارد مشابه اقدام کنند.

در متن بخشنامه یادشده آمده است: «در راستای سیاستهای دولت و با توجه به نامه شماره ۹۷/۱۰۰/۴۵۴۲۳ تاریخ ۱۱ بهمن ۹۷ معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست و نیز با عنایت به عزم دستگاه آموزش عالی در کاهش هزینه‌ها، صرفه جویی در مصرف کاغذ و دستیابی به اهداف برنامه مدیریت سبز و همچنین با توجه به نقش آموزش عالی در بهینه‌سازی رفتارهای صحیح در جامعه، لازم است کلیه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی از سال تحصیلی آینده نسبت به حذف و ممنوع کردن چاپ کاغذی پایان‌نامه‌ها / رساله‌ها، گزارش‌های علمی، گزارش‌های درسی و یا تکالیف آموزشی رایج در همه مقاطع و رشته‌ها اقدام کنند.

شایان ذکر است، تشخیص موارد استثناء (مصادیقی که امکان نشرِ الکترونیکی آن وجود ندارد) بر عهده دانشگاه خواهد بود.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

عباسی۱۳۹۸/۰۸/۲۰ ۱۳:۴۸

با اینکه این قانون اومده و من تیر ماه دفاع کردم ولی دانشگاه اَز ما نسخه ی صحافی شده می خواد، آیا این کار خلاف انچه گفته شده نیست!؟

نگار۱۳۹۸/۰۶/۱۴ ۰۸:۳۶

باسلام
این قاون از کی اجرایی میشه؟من همین شهریور۹۸ فاغ التحصیل میشم.در مورد ما هم هست؟

نگار۱۳۹۸/۰۶/۰۸ ۲۲:۳۵

کاش این قانون امسال اجرا میشد.آخه این همه خرج برای جی؟سه تاپرینت برای جلسه دفاع.بعدم سه جلد صحافی

حیدری۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۰:۲۸

با توجه به اینکه هیچ جای دنیا مثل ایران اینهمه دانشجوی ارشد و دکتری نداره، قانون خوبی هست اما جای تاسف داره که چرا اینقدر دیر به این فکر افتادن

جوادکریی بهرنگ۱۳۹۸/۰۴/۰۶ ۱۷:۵۷

با لحاظ مزایای موضوع در خصوص گزارش ها و تکالیف درسی نمیتوان به شمول آن به رساله و تز هم تاکید کرد.

جوادکریمیبهرنگ۱۳۹۸/۰۴/۰۶ ۱۷:۵۲

ررسی و ارزیابی تز و رساله اگر چه در سیستم راحت نیست ولی نگهداری نسخه رساله و تز توسط راهنما غیرقابل انکار است.

ایرانی۱۳۹۸/۰۴/۰۵ ۲۱:۰۷

عالی خدا خیرتون بده

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.