رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
3بازدید
۱۶۴

مطالبه ایرانیان در فضای مجازی؛

ایران به توقف نفتکش خود از سوی انگلیس پاسخ متقابل دهد

روز گذشته، نیروی دریایی انگلیس، یک نفتکش ایران را در تنگه جبل الطارق توقیف کرد. رویترز با اعلام این خبر نوشت: دولت محلی جبل‌الطارق در بیانیه‌ای اعلام کرده است که تفنگداران نیروی دریایی انگلیس، یک نفتکش حامل نفت خام به مقصد سوریه را در سواحل این سرزمین توقیف کرده‌اند.

ایران به توقف نفتکش خود از سوی انگلیس پاسخ متقابل دهد

روز گذشته، نیروی دریایی انگلیس، یک نفتکش ایران را در تنگه جبل الطارق توقیف کرد. رویترز با اعلام این خبر نوشت: دولت محلی جبل‌الطارق در بیانیه‌ای اعلام کرده است که تفنگداران نیروی دریایی انگلیس، یک نفتکش حامل نفت خام به مقصد سوریه را در سواحل این سرزمین توقیف کرده‌اند.

به گزارش «تابناک»؛ این در حالی است که گاردین پیشتر مدعی شده بود، نیروی دریایی انگلیس، نفتکشی را که ادعا می شود، حامل نفت ایران به سوریه بود، توقیف کرده است.

«فابیان پیکاردو» (Fabian Picardo) رئیس منطقه جبل الطارق در این خصوص مدعی شده بود، نفتکش مذکور مظنون به حمل نفت خام برای سوریه بود که توقیف شد.

وی ادعا کرد که این اقدام در ساعات اولیه امروز پنجشنبه توسط پلیس جبل الطارق و نهادهای گمرکی و با کمک نیروی دریای انگلیس انجام گرفته است.

دولت جبل الطارق نیز در بیانیه‌ای مدعی است، بنا بر شواهد، نفتکش «گرِیس-١» (Grace 1) حامل نفت ایران برای تحویل به یک پالایشگاه در سوریه بوده است. بر اساس اعلام این رسانه، بهانه این اقدام نقض تحریم های اتحادیه اروپا علیه دولت سوریه عنوان شده است.

چرا ایران باید به توقف نفتکش خود از سوی انگلیس پاسخ متقابل دهد؟

در همین زمینه، جوزف بورل» (Josep Borrell) سرپرست وزارت خارجه اسپانیا روز پنجشنبه اعلام کرد: توقیف این نفتکش در جبل الطارق بر اساس درخواست آمریکا از انگلیس به انجام رسیده است.

سرپرست وزارت خارجه اسپانیا در این خصوص گفت: از آنجایی که این رویداد در آب های سرزمینی اسپانیا روی داده است، ما در حال بررسی توقیف این کشتی هستیم که مظنون به انتقال نفت خام به سوریه بود.

آنچه روشن است اینکه اقدام انگلیس خلاف قواعد حقوق بین الملل بوده و در همین راستا، بسیاری از ناظران معتقدند که اقدام انگلیس نباید بدون پاسخ بماند و ایران نیز باید اقدام متقابل کند.

در واقع، عدم پاسخ ایران به اقدام انگلیس می تواند به ادامه این روند از سوی آنها و اخلال در کشتیرانی و دریانوردی کشتی ها و نفتکش های ایران در آب های آزاد بین المللی منجر شود.

لذا، با توجه به این اقدام غیرقانونی انگلیس، ایران هم حق اقدام متقابل را دارد و هم توانایی و فرصت آن را. به همین جهت، یک پاسخ متقابل مناسب می تواند از تکرار این اقدامات خصمانه جلوگیری کند.

در همین زمینه، خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد، ایران به انگلیس پیغام داده که اگر نفتکش توقیف شده ایران رفع توقیف نشود، ایران می تواند متقابلا کشتی های حامل نفت و LNG به مقصد بریتانیا را در تنگه هرمز توقیف کند.

محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در واکنش به اقدام انگلیس در توئیتی نوشت: انقلاب اسلامی در تاریخ چهل ساله خود، در هیچ معرکه‌ای آغازگر تنش نبوده، اما در پاسخ به زورگویان و گردن‌کشان، تعلل نکرده و تردید به دل راه نداده است. انگلیس اگر نفتکش ایرانی را رفع توقیف نکند، وظیفه دستگاه‌های مسئول، اقدام متقابل و توقیف یک نفتکش انگلیسی است.

احمد مازنی، نماینده اصلاح طلب مجلس شورای اسلامی در توئیتر نوشت: توقیف نفتکش ایران در آب های بین‌المللی توسط انگلیس، معنایی جز دنباله‌روی استعمار پیر از سیاست‌های خصمانه آمریکا ندارد؛ دشمنان ایران بدانند اگر در خاورمیانه باد بکارند، توفان درو خواهند کرد.

همزمان مصطفی کواکبیان، نماینده عضو فراکسیون امید مجلس دهم، در واکنشی توییتری به توقیف نفتکش ایران در جبل الطارق نوشت: «به عنوان رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران‌ و انگلیس می‌گویم، اقدام انگلستان در توقف نفتکش ایرانی در جبل الطارق اولا نوعی راهزنی دریایی، دوم خصومت غیر قانونی با ایران، سوم بی‌حیثیتی مجدد انگلیس در فرمانبری از آمریکا و چهارم پوچی ادعای اروپایی‌ها برای تداوم برجام را به اثبات رساند.»

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۸:۳۵

یک عده احساساتی بی اطلاع از حقوق و سیاست و منافع ملی نظر می دهند تابناک هم منتشر می کند با افزایش تنش ما چه چیزی بدست می آوریم انگلیس را به سمت آمریکا سوق می دهیم تا او هم از برجام خارج شود این بنفع ترامپ است ضمنا سوریه تحریم بوده حق یا ناحق ما نباید به آن کشور نفت بدهیم

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۸:۳۴

مرگ یک بار شیون یک بار باید برای نجات خودمان کشورمان جنگید .ولی تمام اقا زاده ها خانم زاده ها داماد زاده ها و بابا هشان که سرباز پیاده نظام دشمن در چپاول وغارت در این چهل سال به صغیر وکبیر رحم نکردند. اول باید زنده زنده سوزاند.وخاکستر فاسدشان به دریا ریخت .که بیشتر از این از پشت به ملت خنجر نزنند.بعد نوبت اجنبی ها است که به شدت نابود کنیم تا ملت و کشور بیمه شوند از هر ناپاکی.

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۸:۳۴

خودتون و فرزندان و آقازاده هاتون تشریف ببرید تنگه هرمز اقدام متقابل بکنید . به عنوان یک جوان بیکار چه هیچ سهمی از درامد نفت و گاز و پتروشیمی و صنایع و معادن ایران ندارم برام فرقی نداره.

طبری۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۸:۲۴

کشتی که مال ایران بوده و اونا می دونستن مال ماست بهش حمله کردند اونوقت بعضی ها انتظاردارندکه به این گستاخی آنان پاسخ ندهیم چون ممکن جنگ بشه .مگه میشه این همه خفت و خاری رو تحمل کرد از چی باید ترسید و لرزید این هم یک نوع تجاوز است و بایستی دفاع کرد .کسانی که می ترسند کنار بایستند این کشور پر از غیور مردان وزنانی است که جواب هر تجاوزی را می دهند .اگر آغاز گر جنگند ما هم هستیم و از کشته شدن برای وطن و مردم ودین خود هیچ وحشتی نداریم .

رحیم۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۸:۲۲

تنها راه سیلی زدن به گوش کار ابلهانه و در واقعه از پیش برنامه ریزی شده انگلیس و آمریکا است. انگلیس همیشه همراه آمریکا و سعودی و هرکس ضد ایران است بوده و حالا هم تمام قد در برابر ایران اسلامی خودنمایی کرده است و باید چنان پاسخی عملی به انگلیس داده شود تا همه کشورهای همراه آمریکا و اسرائیل و سعودی حساب کار خودشان را بکنند و این بسیار ساده است. حتی در علم ثابت شده است هر عملی عکس العملی معکوس است مخالف جهت. معهذا باید ایران دم انگلیس و تمام دست نشانده های آمریکا و غیره را با این عمل ببرد به ترتیبی که نه حساب کار خودرا بکنند.

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۸:۲۲

مصدق در قضایای نفت جرات و جسارت داشت با اتگلیس قطع رابطه کرد شما فقط شعار میدهید و هیچ اقدامی علیه انگلیس نمیتوانید انجام دهید

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۸:۰۹

به عنوان رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران‌ و انگلیس ?????????????????????

افشین۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۸:۰۷

لطفا نفت نفت کش توقیف شده را به دریا بریزید....
تنها راه مقابله با تحریم نفتی
رها کردن نفت خام بر روی خلیج فارس است.

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۸:۰۶

کلا ملت جالبی هسیم

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۸:۰۶

باید تلافی کرد

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۸:۰۳

قرار شده سپاه ناو هواپيمابر امريكا را توقيف كند.

amir۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۸:۰۱

به نظرم اختلاسگران عزيز و بابك زنجاني هاي جديد از اين اقدام خيلي ناراحت هستن.....

شریعت ناصری۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۸:۰۰

سلام پیشنهاد م این است که در اولین جلسه علنی مجلس شورای اسلامی طرحی بتصویب برسد که همه کشورهایی که در تحریم امریکا همکاری کردند از نظر دولت جمهوری اسلامی تحریم نفتی هستند و هیچ نفتی از طریق تنگه هرمز به مقصد ان کشور ها حمل شود .حالا کشور اروپایی باشد افریقایی باشد یا اسیایی یا امریکایی .

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۷:۵۲

اولا سوریه تحریمه نباید نفت بدن یک کشور ورشکسته دوما سیسی کانال سویز را به دستور عربستان بسته مصثل ایران که میخواد تنگه هرمز را ببنده، عاقبت کارهای مسوولین ایران جنگ خانمانسوزه

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۷:۴۶

من به عنوان یک ایرانی همچین مطالبه ای ندارم. لطفا از قول ایرانیان!! تیتر نزتید. بس کنید این انقلابی گریتونو توروخدا. خسته مون کردید...

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۷:۴۵

لطفا مزخرفات رو نمایش ندید تابناکی ها

كورش۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۷:۲۸

اين نفتكش اگر مقصدش سوريه است چرا از كانال سوئز نرفته و افريقا رو دور زده كه خيلي مسير دوري است، شايد مصري ها ب دليل همراهي با عربستان اجازه ورود محموله هاي نفتي ايران رو به سوئز نميدن، و ايران محبور شده ابهاي افريقا رو دور بزنه كه احتمالا در جهت دور زدن تحريمهاست، خبر احتمال غني سازي ٢٠ درصد در روزهاي اينده و سرنگوني پهباد امريكا ، امريكا و روباه پير را وا داشته تا باج خواهي كنند، اسپانيا اعلام كرده در ابهاي سرزميني من بوده، وبدستور امريكا و انگليس نفتكش توقيف شده، اين يعني حركت مثبت مقامات مادريد نسبت به ايران. ايران نفتكشهايش را از ابهاي بين المللي و سواحل كشورهاي دوست عبور ميدهد، از نظر قانون ابهاي ازاد حركت انگلستان خصمانه و غيرقانوني است، از قرار معلوم اتحاديه اروپا اظهار بي اطلاعي كرده، و اين يعني عمل خصمانه لندن عليه ايران. اقدامات زير ميتواند كارگشا باشد، ابتدا درخواست از مجامع بين المللي و انگليس ب جهت بازگرداندن نفتكش، البته بدون باج دهي ايران، اگر كشتي بازگردانده شد، بسيار نيك ميباشد، اگر نفتكش بازگردانده نشد، ايران بايد سريعا اقدام متقابل كند ، چون در صورتيكه كاري نكنيم بازهم كشتي هاي ما توقيف ميشود و اين يعني به صفر رساندن صادرات نفت، اين يعني فروپاشي اقتصادي، نارضايتي مردم و اعتراضات، در هر حال هزينه توقيف نفتكش بريتانيا توسط ايران در هرمز بسيار كمتر از بي تفاوتي در قبال توقيف نفتكش ايراني ميباشد، از ياد نبريم هنگاميكه محمدشاه قاجار قصد تصرف و بازگرداندن هرات را داشت ، مشابه همين اقدام انجام شد:تهديد انگليس به اشغال ابادان و خرمشهر و بوشهر، همين تهديد شاه قاجار رو مجبور ب عقب نشيني با خواري تمام كرد، با مطالعه فراوان ميگويم اقدام متقابل كارگشاست هرچند هزينه زا باشد، ايران تنها نيست، اگر عربستان واكنش نشان دهد حوثي ها از پسشان بر مييان، اگر اسرائيل غلطي بكند حزب الله و نيروهاي ايراني در سوريه هستند، حشدالشعبي هم اماده ضربه زدن ب اهداف امريكا در صورت فرمان فرمانده كل قوا ميباشد، قايق هاي تندرو و موشكهاي مستقر در جزاير ايراني و جنوب اماده شليك هستند، از اقاي ظريف درخواست دارم سريعا درخواست پس دادن نفتكش را بدهد در صورت عدم تحويل ، نيروهاي مسلح در اقدام متقابل درنگ نكنند. از تاريخ ٢٠٠ سال گذشته ميشود اهداف شوم روباه پير را متوجه شد

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۷:۲۵

تابناک. از اینکه کاربران اکثرا خواهان اقدام متقابل هستند. معنی اش این است که می خواهند شعله یک جنگ را ایران روشن کند واین از روی نارضایتی آنها از داخل است تا شاید به زعم آنان فرجی حاصل شود

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۸:۳۵

نارصایتی از داخل به جنگ ربطی نداره. جنگ هم می کنیم اونایی رو هم که باعث بروز شرایط اقتصادی حاصر شدند رو هم محاکمه خواهیم کرد

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۸:۱۹

ارتباط بیخود ایجاد نکن!

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۷:۱۷

شبیه دبیر کل سازمان ملل حرف میزنی
البته اظهار نگرانی یادت رفت

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۷:۱۴

بوی جنگ به مشام میرسد

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۷:۰۷

ایا شما سفیر انگلیس در ایران نیستید؟
عزیزم وقتی می خواهی یک چیزی بگویی تابلو نگو که مسخره ات کنند
به جرم کشتن مردم خودش!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۷:۰۱

خب دولت سوریه بر فرض جنایت کرده و تحریم شده، چرا کسی عربستان را تحریم نمیکنه که 4 ساله جلوی چشم همه مردم یمن را می کشد؟

علی احمدی۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۷:۰۱

بابا دست بردارید اتفاقی نیفتاده
کشتی رو که نمی تونند بخورند.مجبوورند آزادش کنند
بی خود درگیری درست نکنید

علی۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۶:۵۸

اگر قرار شد کاری کنیم یک اولتیماتم 2 روزه بدید ولی غیر علنی...غیر علنی باشه بهتره ... اگر موثر نبود خیلی غافلگیرانه یک نفتکش که مطمئنیم برای انگلیسه توقیف کنیم...غافلگیرانه باشه با کمترین هزینه ولی اگر هم نشد حتی به قیمت تنش و درگیری دریایی با کلی قایق تندرو مسلح که جرات دفاع هم نداشته باشند. بعد نفتکش مصادره شده از عربستان رو به صورت مشابه اقدام کنیم .... تا نفتکش هامونو آزاد کنند .... فکر کنم خبیث ها به جای جنگ دارن اینجوری کارشونو پیش میبرن و روز به روز هم گستاخ تر خواهند شد....
اگر قراره با زجر و ذلت بمیریم بهتره با عزت بکشیم و کشته شویم . ولی بسیار با سیاست عمل کنیم.

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۶:۵۶

بیخودخودتون روخسته نکنید.
ازاین دولت بی تدبیروناامیدهیچ بخاری بلندنمیشه...

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۶:۵۴

کشتی شونو و تفنگدارهاش و الباقیشونو بگیرین تا بفهمن اقدام متقابل یعنی چی

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۶:۵۲

موشك جواب موشك !

رحیم شاکری۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۶:۵۲

حضرت امام (ره ) فرمودند:اگر انها در مقابل دنیای ما بایستند در مقابل تمام دنیای آنان خواهیم ایستاد .
اگر پیرو حضرت اما م (ره) و رهبر معظم هستید .بسم الله یه خودی نشان دهید

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۸:۳۸

سیاست با زمان تغییر می کند اخوی!

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۷:۱۰

امام این سخنو قبل از جام زهر گفته اند یعنی اگر تاریخو مطالعه فرمایید چند سال بعد از این سخن این اتفاق شوم افتاد ایا باید تاریخ تکرار شود تا شما درس بگیرید؟

مجید عباسی۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۶:۵۰

حرف نزنید عمل کنید حتی اگر رفع کرد شما هم چند روز بگیرید بعد ول کنید

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۶:۴۳

اول از سفارتخانه شروع بشود،بیرون کنید این جاسوسان را از کشور،و برای غرامت تمام اموال به نفع مردم ایران مصادره بشود.

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۶:۴۲

باید چند تا از کشتی های انگلیسی و آمریکائی رو بدلیل تحریم ایران علیه اونها توقیف کرد تا پا را از این فراتر نگذارند

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۸:۳۶

اگر متونستیم تا حال انجام داده بودیم!

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۶:۴۱

هر چند فکر نمیکنم از صادرات این نفت پولی به ایران برگرده ولی فکر میکنم باید جواب قاطع بگیرند تا حتی اگر منظورشان از این کار سیگنالهایی در ارتباط با برجام هم بوده ،راه درست و صادقانه دیپلماسی را انتخاب کنند و نه راهزنی مانند دزدان دریایی قرن 19 .
البته مسئولین ما در ارتباط با گرفتن اینجور انتقامها استادند ، فقط یابد ببینیم کی ؟ و چطوری کلاه بریتانیای مثلا کبیر را سوت میکنند؟
هر چند انگلیسها خودشان را به آمریکا چسبانده اند ولی در این قرن جز مرده متحرک نخواهند بود فقط یکی باید این را توی گوش کرشان فریاد کند.

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۸:۳۵

نه گوش های مسئولین ما شنوا هستند و به مردم گوش میدهند و خواست ها را دنبال می کنند ،انتظار شما عالیست!!!!!

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۶:۳۴

با سلام مطابق صحبت مجتبی پاسخ نابجا کار را برای ما سخت می کند. اگر قرار است مقابله به مثل کنیم باید فکر کرده عمل کنیم و با انتخاب یک راهکار درست و حساب شده کاری کنیم که نتیجه عمل انگلیس بسیار برایش گران تمام شود تا از عمل خود و پیروی از آمریکا غیر از ضرر چیزی عایدش نشود. یک راهکار آن است که از خرد و مشورت جمعی همه مردم برای انتخاب یک مجموعه راهکارهای فوق العاده هوشمندانه دراز مدت استفاده کنیم تا درس عبرت محکمی برای انگلیس شده و بداند که دیگر هرگز از این غلط ها نکند.

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۸:۳۴

به همه پرسی رجوع شود!

رضا۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۶:۳۰

اين دومين نفت كش ايران است كه توقيف شده نفت كش اول كه سعودى ها دربندر جده داردهم پول توقف انرا مى گيرد انرا رها نمى كند اينها نفت كش ها مارا يكى ، يكى به بهانه مختلف از دور خارج مى كند به هوش وهوشيار باشيد

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۶:۲۷

به نظرتون سوریه بابت این نفت پولی پرداخت کرده؟بهتر نیست دنبال جواب این سوال باشیم؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۸:۳۲

این نفتکش ظاهرا از سوریه هم رد کرده است.
سوال این است که بکجا می رفته و فروشنده و خریدار کیا هستند.

حمید۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۶:۲۴

سلام ... نقض تعهدات غربی ها هم ضرر مستقیم به اقتصاد ایران زده است و هم ضرر غیر مستقیم. ... لزومی به انکار نیست. ... باید شجاعانه به این مسئله اعتراف کنیم ... و سپس .... لطفاً در مورد لزوم جبران خسارات ناشی از عدم تعهد طرف مقابل برجام ؛ قبل از هر گونه توافق جدید احتمالی زیاد و مکرر مطلب بزنید.

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۶:۲۴

با وجود ارتش سایبری، آنچه در شبکه های اجتماعی می بینید نمی تونه کار مردم عادی باشه

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۶:۲۴

مطالبه کدوم ایرانیان دقیقاً؟! خواهشن من یکی رو با اون بقیه جمع نبندید. من چنین مطالبه ای ندارم!

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۷:۳۷

ایران وقتی شکست خورده که عده ای پیدا شده اند که به وقت مبارزه گفته اند به من چه من که مطالبه ای ندارم

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۷:۱۳

کسی هم شما را جمع نبسته شما هی خودتی 
قاطی هر چیزی میکنی.!

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۶:۲۳

اینها فشارهایی هستند که بوی جنگ ازشون میاد مگر اینکه طبق معمول ایران هیچ پاسخ عملی نده
کارهایی مثل ساقط کردن پهباد هم یک چوبخط برای دلایل جنگ خواهد بود
ولی در کل به نفع ملت خواهد بود

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۸:۲۹

در تناقض گویی پروفسوری!

افرین۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۶:۲۱

انگلیس و امریکا همیسه با هم همدست هستند قبل از اینکه دیر بشه یک کشتی حاپی lng از قطر را توقیف کنید اکه اقدامی کنند همه دنیا میفهمند که کشتی ایران هم در توقیفه واین عکس ابعمل مجازه انگلیس معلوم نیست تو اتحادیه اروپا هست یا نه! اگر اتحادیه اروپا صدور نفت به سوریه را تحریم کرده از طرف کشورهای اروپایی به سوریه بوده به بقیه چی مربوطه. اگر الان اینکار نکنید فردا اسراییل کشتی های نفتی ما را توقیف میکنه حتی تا حالاشم دیر شده. اینها فقط زبون زور میفهمند. هیچ غلطی نمیتونند بکنند مطمین باشید فقط نفت گرون میشه بکذار بشه شاید جین و زاپن هم یک تکونی به خودشون بدهند اروپا هم همینطور امریکا برای هفت سالش نفت ذخیره کرده الان با قیمت بالا بفروشه ولی تمام دنیا رو که نمیتونه نفت بده من میگم این جمهوری اسلامی اگه نمیتونه رو حرفاش واسته پس دیکه چی برای گفتن داره یک عمره میگیم عربها ال و بل خودمون موقع عمل از اونا کم میاریم اگه هم شکست بخوریم که نمیخوریم بالاخره به قول پدر مرحومم ادم یا مرد هست یا نیست حد وسط نداره!!!

سعید۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۶:۲۱

من فکر میکنم دولت ما باید اول بررسی کند و ببیند علت توقیف نفتکش چی بوده؟ اگه مبانی قانونی و حقوقی داشته است که فبها ونعمت وچنانچه فاقد مبنای حقوقی وبین المللی بوده است مامی تونیم به روشهای قانونی و حقوقی و دموکراتیک خسارتهای توقیف نفتکش رو بگیریم وگرنه مقابله به مثل یک ابزار احساسی و هیجانی خواهد بود که نمیتوان به اثار و پیامدهای منطقی منتهی شود.باتشکر

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۷:۱۰

هر موقع توانستید ضرر و زیان خارج شدن یکجانبه آمریکا از توافق برجام را نقد کنید الباقیشم نقد میشود به امید خدا.
با تشکر.

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۶:۲۰

روباه پیر باید ادب بشه

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۸:۲۸

ادب را از بی ادبان بیاموز

علی۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۶:۱۲

من همچین مطالبه ای ندارم. تابناک شما از جانب خودت حرف بزن. از کی شما نماینده مردم شدی؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۶:۱۱

کاملا درست است ‌ما حاضریم برای دفاع از کشور و اسلام از جان و مال خود بگذریم.در مقابل این پیر مکار نیاید سکوت کرد .دیگه تعلل در مقابل بد عهدی انها به سر امده .به مشت انها باید با مشت جواب داد.به یاری حق و زیر لوای اسلام و ولایت از این گردنه همه به سلامت عبور و کشور را برای فرزندان و ایندگانمان مستقل خواهیم ساخت در این میدان دیگه به کالای خارجی نه و تولید داخلی را با تمام ضعفها حمایت خواهیم کرد.

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۸:۲۷

کدام تولید داخلی!؟
مملکت انقدر وابسته است که برای کالا دیگران را تهدید میکنیم وا آنهم بجه گانه!

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۸:۰۴

ما فقط برای دفاع از کشور جان و مال خودمون رو میدیم!!

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۶:۱۱

همیشه زور گفته اند. روزی باید تسویه حساب بشه. هر روز از ترس مرگ مردن بی فایده است.

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۶:۰۷

از ديوار سفارت برين بالا نابودش كنيد ! مگه شوخيه !

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۶:۰۴

اقتدار ملی

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۸:۲۵

هوچی گری اقتدار ملی نیست.

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۶:۰۱

کمی به دیپلماسی فرصت بدید. واسه یه دسمال که قیصریه رو به آتیش نمیکشن. من اصلا دل خوشی از انگلیسا ندارم ولی اقدام انتحاری فقط وضع و بدتر و مشروعیت اقدام متقابل به غرب میده

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۵:۵۸

آقایان برای درمان نرن انگلیس پاسخ متقابل پیشکش

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۷:۰۷

به موضوع خوبی اشاره کردید،.

محمود۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۶:۲۱

راست میگی کلی آدم از جونشون گذشتند برای اینکه از شر انگلیس رها بشن بعد مسولین ما میرن انگلیس برای درمان

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۵:۵۷

من این را از فضای مجازی نتیجه نگرفتم. مطمئن هستید که مردم در فضای مجازی این را خواسته اند ؟

بیشتر مردم به مشکلات معیشتی دچار هستند و مطالبات اول آنها جنگ نیست

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۸:۲۴

دنیای واقعی زندان و گرسنگی است.

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۷:۰۶

شکم بروی پا افتادگان دوباره پیداشون شد،فقط بدین بخوریم بقیش کشک کیان عزت ناموس وطن کیلویی چند.
شروع نکنید آی تو داری و از این جور حرف های پوچ والا هزارتاهم مشکل دارم اما میبینم دارند ظلم میکنند به مرد این کشور این غربی ها.آنقدر هم خودم را برای شکم کوچیک و تحقیر غرب نمیکنم و داد نمی زنم.

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۱۴ ۱۶:۲۳

بیا دنیای واقعی پسر جان

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.