آخرین خبرتریتا پارسی: ایران در انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا پیروز شد
0بازدید

نجات سه گردشگر از مرگ حتمی در دریای بندر ریگ

فرمانده دریابانی گناوه گفت: دریابانان این فرماندهی در حین گشت زنی در نوار ساحلی بندر ریگ در اطراف خور سه گردشگر را در حال غرق شدن مشاهده کردند که سریعا جهت نجات جان آنان و جلوگیری از غرق شدنشان وارد عمل شدند

به گزارش «تابنک»، سرهنگ نادر اسدالهی بامداد امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گناوه اظهار داشت: دریابانی گناوه عصر امروز، سه گردشگر که در حال غرق شدن در خور مشترک حوزه بندر ریگ بودند را از مرگ حتمی نجات داد.

فرمانده دریابانی گناوه با تشریح جزئیات این خبر، بیان داشت: دریابانان این فرماندهی در حین گشت زنی در نوار ساحلی بندر ریگ در اطراف خور سه گردشگر را در حال غرق شدن مشاهده کردند که سریعا جهت نجات جان آنان و جلوگیری از غرق شدنشان وارد عمل شدند و با استفاده از وسایل و ادوات غریق نجات، افراد را از غرق شدن نجات دادند.

اسدالهی در پایان گفت: شهروندان از شناکردن در خارج از محدوده‌ ساماندهی دریا جدا خودداری کنند و به توصیه دریابان عمل کنند و آنان را در اجرای ماموریت یاری دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.