آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
0بازدید

تهدید سفرای اسرائیل به بستن سفارتخانه‌ها

۸۳ نفر از سفرای رژیم صهیونیستی در اعتراض به کاهش بودجه وزارت خارجه تهدید کردند که ساختمان های دیپلماتیک این رژیم در کشورهای خارجی را تعطیل خواهند کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از پایگاه خبری i۲۴ رژیم صهیونیستی، ۸۳ تن از سفرا و رؤسای دفاتر نمایندگی های این رژیم در کشورهای خارجی با امضای طوماری خواستار افزایش بودجه وزارت خارجه شدند.

این دیپلمات ها با ابراز نگرانی از بحران مالی که باعث کاهش بودجه وزارت خارجه رژیم صهیونیستی شده است، هشدار دادند که این اقدام کابینه صهیونیستی باعث تنزل در جایگاه دیپلماسی رژیم در جهان خواهد شد.

براساس این گزارش، ۲۰ سفیر و کنسول رژیم صهیونیستی از جمله سفرای رژیم در لهستان، فرانسه، کامرون، سنگاپور، اسلواکی، شیلی، اتریش، اوکراین، کرواسی، غنا، هلند و سرکنسول صهیونیستی در هنگ کنگ این طومار را امضا کردند.

امضا کنندگان طومار خطاب به اتحادیه کارکنان وزارت خارجه درخواست کردند تا نمایندگی های این رژیم را در خارج تعطیل کند.

معترضان همچنین از مدیریت کنونی کابینه صهیونیستی که باعث تخریب نظام دیپلماتیک رژیم صهیونیستی شده، انتقاد کردند و هشدار دادند تمام ساختمان های دیپلماتیک از جمله سفارتخانه ها را در کشورهای خارجی تعطیل می کنند.

پیش تر روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» در گزارشی از وضعیت نیمه تعطیل فعالیت های دیپلماتیک در وزارت خارجه رژیم صهیونیستی خبر داده بود.

به نوشته این روزنامه، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی دچار بحران شدید مالی شده و این بحران به دلیل کسر بودجه بالای این وزارتخانه است که به حدود ۴۰۰ میلیون شیکل (۱۱۵ میلیون دلار) رسیده و همچنین در کاهش بودجه این وزارتخانه از ابتدای سال ۲۰۱۹ ریشه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۴/۳۰ ۰۹:۵۷

مثل اینکه اگر خدا بخواهد این رزیم غاصب غزل خدا حافظی را میخواند. انشاپالله !!!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.