آخرین خبرتریتا پارسی: ایران در انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا پیروز شد
5بازدید

انتشار اعترافات مهم ریگی در آینده نزدیک

وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی ایران گفت: اعترافات مهم و قابل توجه عبدالمالک ریگی و حمایت های دستگاههای اطلاعاتی دنیا از جمله موساد و سیا از وی به زودی به اطلاع مردم می رسد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام حیدر مصلحی در نشستی خبری با بیان این مطلب افزود: اعترافات ریگی دارای ابعاد قابل توجه امنیتی است و برای بهره برداری کامل اطلاعاتی از این اعترافات به زمان نیاز داریم.
وی اشراف اطلاعاتی را در دستگیری عبدالمالک ریگی مهم ارزیابی کرد و گفت: با دستگیری ریگی توانستیم سلطه اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران را بر دستگاههای اطلاعاتی استکبار از جمله موساد نشان دهیم.
 
وزیر اطلاعات ابراز امیدواری کرد اقدام سربازان گمنام امام زمان (عج) در دستگیری عبدالمالک ریگی و رهایی حشمت الله عطارزاده دیپلمات ایرانی از دست گروه رباینده عیدی خوبی در راستای کار مضاعف و همت مضاعف باشد و این سربازان در آینده نزدیک موفقیت های بزرگتری به دست آورند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.