آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

جلوگیری از پرداخت خسارات صوری با کشف تقلب

بیمه معلم با ارائه مدارک مستند توانست ضمن کشف تقلب و صحنه سازی برای ایجاد تصادف ساختگی از پرداخت خسارت صوری جلوگیری کند.

به گزارش روابط عمومی بیمه معلم، با پیگیری‌های شعبه یاسوج این شرکت و جمع آوری و ارائه مدارک و سوابق محکمه پسند تصادف ساختگی کشف شد.

بر این اساس، ۵ نفر مرد و ۲ نفر زن به اتهام مشارکت در شروع به کلاهبرداری، مشارکت در کلاهبرداری از طریق توسل به عملیات و شگرد‌های تقلبی، صحنه سازی و ایجاد تصادف صوری و ساختگی هر کدام به پنج تا هفت سال حبس و جزای نقدی به مبلغ ۷۶۰,۵۷۳,۸۰۰ ریال و رد مال حاصل از جرم در حق شاکی (بیمه معلم) به مبلغ ۷۶۰,۵۷۳,۸۰۰ ریال محکوم شدند.

همزمان خسارت دیگری به مبلغ ۸۵۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال درحال رسیدگی و پرداخت به نامبردگان بود که با کشف تقلب و محکومیت حاصله بشرح فوق از پرداخت آن جلوگیری و پرونده مختومه شد.

گفتنی است، امروزه ایجاد تصادفات ساختگی سبب تحمیل هزینه‌های زیادی بر صنعت بیمه شده است.

بدیهی است که پیاده سازی راهکار‌های جلوگیری از پرداخت خسارات تقلبی و هوشمندی شعب و نمایندگان در شناخت این پرونده‌ها می‌تواند از تحمیل هزینه‌های گزاف بر شرکت‌های بیمه جلوگیری کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.