آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

واکنش حزب الله لبنان به دخالت‌های آمریکا

حزب الله لبنان به بیانیه صادر شده از سوی سفارت آمریکا درباره یک مسئله داخلی در این کشور واکنش نشان داد.

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم به نقل از المنار، حزب الله لبنان بیانیه صادر شده از سوی سفارت آمریکا درباره درباره حادثه قبرشمون را دخالتی آشکار در امور داخلی لبنان و توهین به دولت و نهاد‌های قانونی و قضایی این کشور دانست.

حزب الله افزود: بیانیه صادر شده از سوی سفارت آمریکا دخالتی غیر قابل قبول در مسئله‌ای سیاسی و داخلی لبنان است که دستگاه قضایی لبنان در این زمینه در حال انجام وظایف قانونی خود است.

حزب الله اظهار داشت: هدف از بیانیه آمریکا پیچیده کردن بحران کنونی و در راستای کامل کردن دخالت‌های آمریکا در امور سیاسی لبنان و منطقه و تلاش برای تقویت اختلافات داخلی است.

مجمع علمای مسلمان لبنان نیز پیش از این با محکوم کردن بیانیه سفارت آمریکا درباره حادثه قبرشمون تاکید کرد آمریکا از تشدید این بحران بهره برداری می‌کند.

مجمع علمای مسلمان پس از نشست خود تاکید کرد بیانیه سفارت آمریکا نشانه تلاش برای تشدید بحران است. چون سفارت آمریکا از تشدید بحران بهره بردای می‌کند و وزارت امور خارجه لبنان باید الیزابت ریچارد سفیر آمریکا را احضار و اعتراض آشکار و محکومیت این بیانیه را به وی ابلاغ کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.