رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
5بازدید
۰

برادر رهبر طالبان افغانستان کشته شد

برادر رهبر طالبان افغانستان کشته شد

خبرگزاری فرانسه گزارش داد برادر رهبر طالبان افغانستان در پی وقوع انفجاری در جنوب غرب پاکستان کشته شده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، این خبرگزاری به نقل از منابع وابسته به طالبان و یک مقام پاکستانی نوشت «احمدالله آخوندزاده» برادر «هیبت‌الله آخوندزاده» رهبر طالبان بر اثر انفجاری که روز جمعه در یک مسجد در جنوب غرب پاکستان رخ داد، کشته شد.

«محسن حسن بات» رئیس پلیس ایالت بلوچستان پاکستان گفت این انفجار از طریق یک بمب کنترل از راه دور و در شهر «کوچلک» رخ داد.

«عبدالرزاق چیما» از افسران ارشد پلیس پاکستان نیز اظهار داشت: این انفجار چهار کشته و ۲۳ زخمی بر جای گذاشت.

یک مقام ارشد در دولت محلی بلوچستان پاکستان که نخواست نامش فاش شود، تایید کرد که یکی از کشته‌ها برادر رهبر طالبان افغانستان است.

دو منبع نزدیک به طالبان در شهر «کویته» پاکستان و شهر «چمان» در نزدیکی مرز افغانستان نیز مرگ «احمدالله آخوندزاده» را تایید کردند.

هنوز هیچ فرد یا گروهی مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته است. این انفجار در حالی رخ داده که گفته می‌شود آمریکا و طالبان پس از هشت دور مذاکره به توافق نزدیک شده‌اند.

انتظار می‌رود که آمریکا بخشی از ۱۴ هزار نیروی خود را پس از توافق با طالبان از افغانستان خارج کند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.