آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
5بازدید

بیرانوند یک قدم تا جایزه ۱۱۵ میلیون تومانی

در این بین فدراسیون فوتبال ایران در قسمت فدراسیون الهام بخش قرار گرفته است و کانون هواداران پرسپولیس در بخش NGO نامزد شده است. در بخش افراد، علیرضا بیرانوند با یک روزنامه نگار پیشکسوت نپالی رقابت خواهد کرد.

در صورتی که بیرانوند بتواند در مراسم کنفدراسیون فوتبال آسیا به عنوان جایزه رویایی AFC برسد، ۱۱۰ میلیون تومان پاداش نقدی دریافت خواهد کرد.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از سایت insideworldfootball، کنفدراسیون فوتبال آسیا در بخش جوایز سالیانه خود فدراسیون فوتبال ایران، کانون هواداران پرسپولیس و علیرضا بیرانوند را نامزد کرده است. جایزه Dream Asia، فدراسیون، افراد و سازمان‌هایی راکه از فوتبال به عنوان قدرتی برای توسعه اجتماعی استفاده می‌کنند نشان می‌دهد.

در این بین فدراسیون فوتبال ایران در قسمت فدراسیون الهام بخش قرار گرفته است و کانون هواداران پرسپولیس در بخش NGO نامزد شده است. در بخش افراد، علیرضا بیرانوند با یک روزنامه نگار پیشکسوت نپالی رقابت خواهد کرد.

برنده‌ها در مراسم برترین‌های فوتبال آسیا که روز چهارشنبه ۸ آبان ۱۳۹۸ برگزار خواهد شد اعلام می‌شوند. این مراسم قرار است در کوالالامپور مالزی برگزار شود. فدراسیون برتر ۱۵ هزار دلار و برنده‌های سایر بخش‌ها ۱۰ هزار دلار معادل تقریبا ۱۱۰ میلیون تومان دریافت خواهد کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.