آخرین خبررشد مصرف بنزین برای نخستین بار منفی شد
1بازدید

دستور بررسی علت سقوط کودک سنگنورد در اصفهان

وزیر ورزش در گفت‌وگویی با پدر "آرمان غیاثی" کودک ۸ ساله‌ای که به علت سقوط در هنگام سنگنوردی در کما است، از خانواده این کودک دلجویی و دستور پیگیری علت وقوع حادثه را داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، در پی بروز حادثه تاسف بار سقوط کودک سنگنوردی اصفهانی، مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان طی تماسی تلفنی با پدر "آرمان غیاثی" از او و خانواده‌اش دلجویی کرد. وی ضمن آرزوی سلامتی و بهبودی برای این کودک ورزشکار، دستور پیگیری علت حادثه را صادر کرد.

این کودک هشت ساله در پی سقوط هنگام مسابقات سنگنوردی در اصفهان دچار صدمه شدید شده و اکنون در کماست.

فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی ضمن ابراز تاسف از این اتفاق و اظهار همدردی با خانواده این کودک، از هیات کوهنوردی و صعودهای ورزشی استان اصفهان خواست تا در اسرع وقت ضمن بررسی علت حادثه و برخورد جدی با مسببین آن، گزارش این اتفاق و اقدامات صورت گرفته را در اختیار این فدراسیون و عموم مردم قرار دهد.

هم‌چنین این فدراسیون از کلیه متقاضیان برگزاری مسابقات، دوره‌های آموزشی، برنامه‌های کوه‌نوردی، سنگ‌نوردی و طبیعت‌گردی درخواست کرد تنها ضمن هماهنگی با باشگاه‌های دارای مجوز، هیات‌های استان و شهرستان و پس از اخذ مجوزهای لازم با بهره‌گیری از مربیان بازآموزی دیده و با رعایت کلیه مفاد آئین‌نامه‌ها و بخشنامه‌ها اقدام به اجرای برنامه کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۷/۰۲ ۱۰:۳۲

همیشه برای سنگ نوردی طناب ایمنی هست در این مورد؟!

ناشناس۱۳۹۸/۰۷/۰۲ ۰۹:۱۵

دزدی دزدی دزدی
به وسایل ورزشی هم رحم نمی کنید ؟
احمال و کم کاری و بی تدبیری
کل امید یک خانواده رو ....

ناشناس۱۳۹۸/۰۷/۰۲ ۰۹:۰۲

این بررسی ها رو باید قبل برگزاری مسابقات انجام میدادن تا این اتفاق نیفته حالا هزار ساعتم که بررسی کنید هیچ فایده ی به حال اون خانواده نداره

ناشناس۱۳۹۸/۰۷/۰۲ ۰۸:۰۰

تو ايران رو زمين صاف كه راه بري مي افتي تو چاله چوله ، دست و پات ميشكنه . اونوقت بچه رو ميفرستين سنگ نوردي ؟؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.