آخرین خبرسخنرانی ترامپ لغو شد
3بازدید
۹۱

تحلیل رویترز از واکنش احمدی‌نژاد به تهدید اوباما

احمدی نژاد در یک نطق با بی‌تجربه خواندن اوباما گفت: «سياستمداران آمريكايي هرگاه كه در مقابله با منطقه و قانون و حرف حساب كم مي‌آورند، مانند كابوها بلافاصله دست خود را روی سلاح خود مي‌گذارند.»...این خبرگزاری می‌افزاید، روز سه‌شنبه، آیت‌الله سید علی خامنه‌ای، رهبر ایران نیز در سخنرانی خود در نشست نخبگان سپاه پاسداران انقلاب موضوعاتی مشابه را بیان کرد.

تحلیل رویترز از واکنش احمدی‌نژاد به تهدید اوباما

سرویس بین‌الملل ـ محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهوری ایران، در واکنش به سیاست تازه آمریکا در محدودیت استفاده از سلاح اتمی، از تسلیم نشدن تهران در برابر هر گونه تهدیدی خبر داد.

به گزارش «تابناک»، خبرگزاری «رویترز» با تحلیلی بر سخنان آقای احمدی‌نژاد در ارومیه نوشت؛ احمدی‌نژاد در یک نطق، با بی‌تجربه خواندن اوباما گفت: «سياستمداران آمريكايي هرگاه كه در مقابله با منطقه و قانون و حرف حساب كم مي‌آورند، مانند كابوها بلافاصله دست خود را روی سلاح خود مي‌گذارند.»

این در حالی است که اوباما بلافاصله پس از به قدرت رسیدن در سال 2009 برای برقراری رابطه با ایران تلاش کرد و از تهران خواست تا مشت گره کرده خود را باز کند.

از آن پس، تنش‌ها میان دو کشور بر سر فعالیت‌های هسته‌ای ایران که غرب اهداف آن را برای ساخت بمب اتمی می‌داند، شدت یافته؛ اتهامی که تهران آن را رد می‌کند.

این گزارش می‌افزاید، به تازگی رئیس‌جمهوری آمریکا از شورای امنیت سازمان ملل خواسته است تا از طرح تحریم‌های جدید علیه ایران دفاع کند. او خبر تغییر سیاست سلاح‌های آمریکا و رد طرح جدید گسترش سلاح‌های اتمی و بهره‌گیری از آن علیه کشورهای غیرمسلح به سلاح هسته‌ای را در شرایطی اعلام کرد که هفته آینده کنفرانس هسته‌ای در واشنگتن برگزار خواهد شد.

به گفته وی، این طرح تنها در قبال کشورهای متعهد به معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای قابل اجراست. از این روی، ایران و کره شمالی در برابر حملات در امان نیست و از جمله اهداف بالقوه به شمار می‌آیند.

رویترز در ادامه آورده است که احمدی‌نژاد نیز در واکنش به سخنان اوباما در اظهارات خود در شهر ارومیه گفت: «دیشب اخباری منتشر شد مبنی بر این که اوباما ملت‌هایي را كه تابع آمريكا نمي‌شوند و زير بار زور آمريكا نمي‌روند، تهديد به استفاده از سلاح اتمي و شيميايي كرده است که امیدواریم این سخن درست نباشد.»

همچنین ایران در تاریخ هفدهم و هجدهم ماه آوریل، کنفرانسی درباره خلع سلاح هسته‌ای برگزار خواهد کرد که چین نیز اعلام کرده است در آن شرکت می‌کند.

رویترز در ادامه به نقل از احمد وحیدی، وزیر دفاع ایران، آورده است: «در صورت حمله اسرائیل به ایران، آثاری از رژیم صهیونیستی بر جای نخواهد ماند.»

این در حالی است که اسرائیل در تلاش برای متوقف ساختن فعالیت‌های هسته‌ای ایران طرح حمله به این کشور را مورد بررسی قرار داده و ایران تهدید کرده است هر گونه حمله را با پرتاب موشک به اسرائیل پاسخ خواهد داد. گفتنی است، در خاورمیانه این تنها اسرائیل است که سلاح اتمی دارد.

این خبرگزاری اضافه می‌کند، روز سه‌شنبه، آیت‌الله سید علی خامنه‌ای، رهبر ایران، نیز در سخنرانی خود در نشست نخبگان سپاه پاسداران انقلاب، موضوعاتی مشابه را بیان کرد.

از سوی دیگر، ایالات متحده و هم پیمانایش در پی شکست طرح تبادل سوخت، امیدوارند در هفته‌های آتی طرح تحریم‌های جدید علیه فعالیت‌های غنی سازی هسته‌ای ایران به تصویب رسد.

این در شرایطی است که ایران می‌گوید برای تولید برق و اهداف پزشکی به فن آوری هسته ای نیاز دارد و حاضر است اورانیوم با غنای پایین خود را در درون کشور و تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با اورانیوم با غنای بالا مبادله کند.

منوچهر متکی، وزیر خارجه ایران، نیز روز چهارشنبه، در یک کنفرانس خبری، بیان داشت: «ما به طرح تبادل سوخت، نگرشی مثبت داریم اما این در صورتی است که در ایران انجام شود.»

روسیه که به همراه چین تحت فشارهای غرب برای حمایت از تحریم‌های سختگیرانه سازمان ملل علیه ایران قرار دارد تا کنون از تحویل سیستم‌های ضدموشکی S-300 به ایران خودداری کرده است؛ کاری که مقامات ایرانی را عصبانی کرده است.

وزیر دفاع ایران می‌گوید که روسیه در عدم تحقق توافقنامه فروش این سیستم موشکی، قصد و نیتی ندارد و متعهد شده‌اند که آن را بموقع به ایران تحویل دهند.

به باور تحلیلگران، سامانه موشکی S-300 می‌تواند به ایران در برابر تهدیدهای اسرائیل و آمریکا کمک کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

م الف۱۳۸۹/۰۱/۲۰ ۲۳:۱۷

ای ول ای ول حاج محمود و ای ول

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۲۰ ۲۱:۴۴

لا تخافوا و لا تحزنوا ان الله معنا

عادل بهمنی راد۱۳۸۹/۰۱/۲۰ ۲۰:۴۱

هسته وحدت ملت مسلمان ایران با بمب اتم هم نمی شکافد.

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۲۰ ۲۰:۲۵

تا پای جون ایستاده ایم جرات دارن حمله کنن ... خود خدا فرموده که صد تای ما دویست نفر از انها را کفایت میکند

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۲۰ ۲۰:۱۱

درود خدا بر دكتر محمود احمدي نژاد

amir۱۳۸۹/۰۱/۲۰ ۱۹:۳۲

ایول خداییش که من از احمدی نزاد خیلی خوشم میاد دمش گرم زد تو دهن اوباما

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۲۰ ۱۹:۲۳

دکتر دمت گرم صحبت همه است

جواد۱۳۸۹/۰۱/۲۰ ۱۹:۱۸

افرین بر حاج محمود

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۲۰ ۱۸:۰۳

باز هم رئیس جمهور محبوب

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۲۰ ۱۶:۴۹

فارغ از محتوای حرفهای آقای دکتر، آیا این جور حرف زدن توهین آمیز نیست؟ اونوقت چه جوری انتظار داریم اونا به ما احترام بذارن! بشین و بتمرگ و بفرمایید هر سه تاشون یه معنی دارن. من که خجالت می کشم به عنوان یک ایرانی. چند وقت قبل هم یکی از بزرگان به اوباما گفته بود کاکاسیاه! من متاسفم

allizadeh۱۳۸۹/۰۱/۲۰ ۱۴:۱۳

آفرین بارک الله جواب دشمن همینه اما رییس جمهور محترم که من مخالف شمایم باید رفتارت با خودیها رحما بینهم باشد چون فقط اشدا علی الکفار قابل تحسین است

کامران وکیل۱۳۸۹/۰۱/۲۰ ۱۳:۵۳

آقای احمدی نژاد باید با ادبیات یک رئیس جمهور صحبت کند.

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۲۰ ۱۳:۳۱

این امریکاییها در زندگی روزانه با همدیگر هم همینطور حرف میزنند و رفتار میکنند همواره در حال تهدید دیگران و یا نگران تهدید از جانب دیگران هستند

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۲۰ ۰۳:۱۶

درود بر احمدنژاد قهرمان.
---------------------------------

I´m Iranian from Sweden.

حميد رضا۱۳۸۹/۰۱/۲۰ ۰۱:۴۷

افرين به احمدي نژاد و هزاران آفرين به ملت ايران بخاطر ايستادگيشان در برابر مستكبرين

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۲۰ ۰۱:۴۶

آفرین به احمدی نژاد ! یک مرد واقعی !

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۲۰ ۰۱:۴۱

آره صنعتمان هم بیشتر به زانو خواهد در آمد

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۲۰ ۰۰:۲۳

دنیا و احمدی نژاد رئیس جمهور شجاع
خیلی دلم می خواد از نزدیک ببینمش دستش رو ببوسم
البته من خواسته ای هم ازش دارم کاش می شد از نزدیک بهش بگم

مهدی۱۳۸۹/۰۱/۲۰ ۰۰:۱۱

آفرین بر احمدی نژاد ، مرگ بر آمریکا

سید۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۲۳:۵۹

هممون میمیریم و کسی نمیگه اصلا آدمی بود یا نه!

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۲۳:۴۰

علی مطهری:نقش رحیمی معاون اول احمدی‌نژاد در شبکه فساد قطعیست و قوه قضائیه تا کنون کوتاهی کرده است!

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۲۳:۳۳

احمدی نژاد : ايران چه در عرصه داخلي و چه در عرصه بين‌الملل، در بهترين شرايط تاريخ خود است / ايران قدرتمندترين كشور دنياست!

محمد رضا پهلوانی۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۲۲:۲۲

دفاع حق مشروع و قانونی هر کشوری است اگر امریکا و یا هر کشور دیگری بخواهد ایران را تهدید به سلاح هسته ای کنند /این حق طبیعی ایران است که به سلاح هسته ای دست پیدا کند.

حسن۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۲۱:۲۳

تابناك عزيز
شايد تنها نظر دوستداران دولت را منعكس كنيد ولي من به عنوان منتقد نظري دارم : آيا دولت در زمينه هسته اي در اين چند سال درست عمل كرده است؟
4 قطعنامه و تحريم پس از تحريم از دست آورد هاي دولت محترم است.
دستاورد اقتصادي مهم دولت با آن درآمد عظيم نفتي چه بود كه اكنون به دنبال درآمد حاصل از حذف يارانه ها و فشار مضاعف بر مردم رنج ديده است؟
خواهشمندم عدالت را رعايت فرماييد و نظر حقير را هم منعكس فرماييد.

رضا۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۲۱:۱۴

عاقبت عدم سياستمداري و تندروي در سياست خارجه تحريم است و تحريم.
تا كي ملت رنج كشيده بايد تاوان ناپختگي دولتمردان خود را بدهد؟ چرا از تحريم استقبال ميكنيم؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۱۹:۲۰

نباید کوتاه بیایم غلط کرده اوباما محکم و مقتدر ایستاده ایم

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۱۸:۴۲

آفرين بر رئيس جمهور شجاع كه هميشه از موضع قدرت و تعامل در برابر تعامل صحبت مي كند!

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۱۸:۱۸

«سياستمداران آمريكايي هرگاه كه در مقابله با منطقه و قانون و حرف حساب كم مي‌آورند، مانند كابوها بلافاصله دست خود را روی سلاح خود مي‌گذارند.»
از این جمله خیلی خوشم اومد با این که طرفدار رئیس جمهور نیستم

محمد۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۱۷:۴۷

تعجبه که سایت بازتاب اظهار نظر 2تن از هم میهنان در مورد رییس جمهور را در سایت خود منعکس کرده بالاخره اینهم یک پیروزیه. هرچند می دونم این نظر منعکس نمی شه ولی اونهایی که باید بخونند می خونند.

یک زن ایرانی مسلمان۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۱۷:۴۱

یک جمله تی وجود دارد که قابل تامل است.این جمله اینست " هرکاه منطقی ترین و صحیح ترین حرفی را به زبان ناپسندی بگویی ، نه تنها تاثیر خود را ندارد بلکه میتواند بر علیه خود تو استفاده شود". ای کاش ما آدم ها در هر جایگاهی که هستیم حواسمان به نحوه گفتارمان باشد، تا بتوانیم بهترین و بیشترین تاثیرات را بر خوانندگان و شنوندگان حرف هایمان بگذاریم.

amir۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۱۷:۳۵

رئيس جمهور يعني اين.
مومن يعني اين .
يعني به جز خدا از هيچ كس نترسيدن و زير بار زور و ظلم نرفتن.
اصولآ در همه مباحث مديريتي شجاعت اولين گزينه و مولفه براي انتخاب يك مدير ميباشد .

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۱۷:۲۲

یه توصیه به احمدی نژاد : خواهشا دست از ماجراجویی بردارید و بی خود مردم رو قربانی امیال خود نکنید .

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۱۷:۰۳

به این می گویند یک یک رئیس جمهور شجاع

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۱۷:۰۰

اللهم احفظ قاعدنا الامام الخامنه اي

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۱۶:۳۴

اين تهديدها تازگي ندارد هميشه بوده و در آينده نيز خواهد بود مگر زمانيكه در برابر آنها تعظيم كنيم

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۱۵:۴۶

كاش اون عوضي هايي هم كه ادعاي حمايت از مردم ايران را دارند هم چنين شجاعتي از خود نجات مي دادند. ولي صد افسوس كه ..

nodrat noruzi۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۱۵:۴۳

مقاومت تنها راه چاره

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۱۵:۴۱

از دوستان محترمی که از سخنان بظاهر شجاعانه رئیس جمهور دچار شعف شده اند می پرسیم که آیا اینگونه آداب سخن گفتن را برای رئیس جمهور کشورمان می پسندند؟ من خیلی ها را می شناسم که ادبیات ایشان را توهین به مردم با فرهنگ ایران می دانند.

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۱۵:۳۵

گوشت کیلویی چنده؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۱۵:۲۲

آفرین اکثر مردم از این ایستادگی رئیس جمهور خوشحال هستند.
ایران دیگر از تهدید های اینها ترسی ندارد.

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۱۵:۱۳

با اين كارها دنيا عليه ما متحد ميشود.ريس جمهور آمريكا فرد زيرك وباهوشي است اگرايران
نتواندبا اوباما كناربياييد مطمئن باشيدايران هيچوقت نمي تواند با آمريكا كنار بياييد.بهتراست كمي واقع بينانه با آقاي اوباما برخورد شود

ho!۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۱۵:۱۲

رئیس جمهور دوست داشتنی و شجاع!!!!! ببینم میذارین تو سایت!

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۱۵:۰۹

احسن

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۱۵:۰۳

الله اکبر

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۱۴:۵۱

به هر حال چون موضع آمریکا سلطه طلبانه، زورگویانه و ناحق است ایران تحت هر شرایطی باید در مقابل آن بایستد و هر گونه عقب نشینی و امتیاز دادن به آنها باعث پررویی بیشتر آنها و طلب امتیاز بیشتر از ایران میشود ضمن اینکه امید ملتهای آزادیخواه، تحت ستم و ضعیف را هم با نا امیدی جایگزین میکند. مطمئن باشید آمریکا و اراذل و اوباش حامی اش در صورت اتحاد و یکپارچگی ملت ایران هیچ غلطی نخواهند توانست بکنند و بجز شعار و تهدید کاری از دستشان بر نمی آید کما اینکه در 30 سال اخیر هیچ غلطی نتوانستند بکنند.

سید۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۱۴:۴۲

درود بر ایستادگی اهنین ملت ایران
درود بر رهبر این ایستادگی

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۱۴:۴۱

سیاست احمدی نژاد واقعا بر اساس آموزه های اسلامیست و باید از این سیاست حمایت کرد.

سید۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۱۴:۳۹

خداحفظتون کنه احمدی نژاد دلاور

علی۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۱۴:۳۵

دلتون خوشه ها.....معلومه شکماتون پره..

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۱۹ ۱۴:۳۴

به نظر من ایران 2 برابر قیمت سوخت را به عنوان ضمانت از هر کشور واسطه یا سازنده سوخت بگیرد و موقع تحویل برگرداند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.