کارشناس داوری: پنالتی گل گهر درست بود

کد خبر: ۹۲۷۷۱۷
|
۱۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۹:۵۵ 04 October 2019
|
4171 بازدید
|
۱

کارشناس داوری فوتبال گفت:بازیکن استقلال در محاسباتش دچار اشتباه شد و ودیر به توپ رسید و به جای توپ، پای بازیکن گل گهر را زد و داور به درستی اعلام پنالتی کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، سعید مظفری زاده در مورد نحوه قضاوت حسن اکرمی در نیمه اول بازی استقلال و گل گهر سیرجان گفت: این بازی در نیمه اول دو صحنه حساس داشت. در دقیقه ۱۰ داور به سود گل گهر اعلام پنالتی کرد که کاملا به صحنه نزدیک بود و صحنه را به درستی دید. بازیکن استقلال در محاسباتش دچار اشتباه شد و ودیر به توپ رسید و به جای توپ، پای بازیکن گل گهر را زد و داور به درستی اعلام پنالتی کرد.

وی افزود: دومین صحنه نیز در دقیقه ۲۶ رخ داد که داور در پشت محوطه جریمه اعلام خطا به سود گل گهر کرد که هر دو بازیکن شانه به شانه حرکت می‌کردند و خطایی رخ نداد، ولی داور پشت دروازه به خوبی این صحنه را دید و داور هم به درستی تصمیمش را برگرداند، زیرا اگر داور خطا را اعلام می‌کرد طبق قانون باید بازیکن استقلال را با کارت قرمز مواجه می‌کرد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
محمد رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۲
ضد استقلالی بودن این شخص به همه فوتبالی ها ثابت شده زیاد حرفهاش جدی نگیرید
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟