آخرین خبرنفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز به مین دریایی برخورد کرد
0بازدید
۰

آمار سازمان ملل از شمار آوارگان سوری در روز اخیر

بنا بر اعلام سازمان ملل تنها طی دو روز اخیر ۱۶هزار نفر در شمال سوریه آواره شده‌اند.

سازمان ملل در تازه‌ترین آمار خود در ارتباط با شمال سوریه اعلام کرده است که بر اثر درگیری‌ها در این منطقه طی دو روز گذشته بیش از ۱۶ هزار نفر آواره شده‌اند.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از رویترز،‌ «استفان دوژاریک»، سخنگوی سازمان ملل متحد گفت :درگیری‌ها در شمال شرق سوریه طی دو روز گذشته بیش از ۱۶ هزار آواره به همراه داشته است.

وی افزود: تنها دیروز ۱۶ هزار و ۲۰۰ نفر بر اساس گزارش‌های موجود در شمال حلب و منبج آواره شده اند.

دوژاریک همچنین درباره اعضای داعشی در اردوگاه‌های شمال شرق سوریه، گفت: هم اکنون مذاکراتی بین کشورهای جهان درباره بازگرداندن اتباع خود که عضو داعش بوده اند و محاکمه عادلانه آن‌ها وجود دارد.

حملات ترکیه از هفته گذشته علیه شمال سوریه آغاز شده و در حال حاضر بر اساس توافق صورت گرفته میان آنکارا و واشنگتن، حملات ترکیه علیه شمال سوریه به مدت ۱۲۰ ساعت(۵ روز) متوقف شده تا نیروهای کردی زمان کافی را برای عقب نشینی و خروج از منطقه امن مورد نظر ترکیه در شمال سوریه داشته باشند. این حملات با موج واکنش‌ها و محکومیت‌های جهانی روبرو شده است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.