آخرین خبرادعاهای مقام صداوسیما درباره تغییرات و تشییع رهبر انقلاب
4بازدید

سردار‌تنگسیری:‌کنار‌آمدن با استکبار، توهین به‌مردم است

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: اگر بخواهیم با استکبار کنار بیاییم باید دین بدهیم، به نوکر استکبار تبدیل شویم و به دوران طاغوت بازگردیم که ننگ و توهین به ملت ایران است.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، سردار علیرضا تنگسیری در مراسم بزرگداشت سردار شهید محمدجعفر سعیدی و گرامیداشت یاد و خاطره ۱۳۸ شهید عملیات «کربلای ۴» استان بوشهر و دومین یادواره شهدای روستای احشام قائد‌ها با گرامیداشت یاد و نام شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم اظهار داشت: استان حماسه‌ساز بوشهر ثابت کرده که در همه عرصه‌های مقاومت دارای ابعاد مختلف است.

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عنوان کرد: در استان حماسه‌ساز بوشهر جای پای استکبار وجود دارد و جوانان بوشهری همچنان قد خم نکرده و ایستاده‌اند.

وی با اشاره به استقامت استان بوشهر در برابر استعمارگران و استکبار جهانی گفت: استان بوشهر افتخار دارد در برابر استعمارگران، استکبار و نوکران استکبار مقاومت و ایستادگی کرده و شهدایی را تقدیم اسلام کند.

سردار تنگسیری اظهار کرد: امروز در همه نقاط کشور و بوشهر عزیزانی تقدیم کردیم تا کلمه «الله» باقی بماند و امروز در مقابل استکبار جهانی بانام «الله» ایستادیم و در دنیا پرچم عدالت در دست گرفتیم.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به استقامت مردم ایران در برابر تحریم‌ها و فشار‌های دشمنان گفت: این ملت زیر فشار‌های ناحق دشمنان ایستادگی در مقابل تحریم‌ها مقاومت کرد.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به شهدا کربلای ۴، اذعان کرد: شهید سعیدی و ۱۳۷ شهید بزرگوار عملیات کربلای ۴ به همراه غواصان مردانه در برابر تیر‌های دشمنان ایستادند و خط باز کردند و دلاورمردان بوشهری نیز در ناوتیپ امیرالمؤمنین (ع) حماسه آفریدند.

سردار تنگسیری خاطرنشان کرد: قایق‌های تندرو در زمان به نحوه‌ای عمل کردند که رسام‌ها از بالای سر آن‌ها می‌گذشت، اما هیچ رزمنده‌ای هراس نداشت. این شجاعت و مردانگی می‌خواهد که از ساحل عبور کردند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه بابیان اینکه شهدا زنده‌اند، عنوان کرد: شهید سعیدی و امثال آن‌ها که مردانه ایستادند امروز در این مراسم حضور دارند تا پاسخ سلام‌های همه مهمانان بدهند، شهدا دل وسیع دارند، اما باید در مسیر آن‌ها باشیم و همه بدانند چراغ شهدا هیچ‌وقت و با هیچ بادی خاموش نمی‌شود.

تنگسیری تصریح کرد: دشمن بداند این رزمندگان بودند که بافرمان ولایت خط‌شکن شدند و امروز فرزندان همین رزمندگان و شاید افراد مقاوم‌تری وجود دارند تا در مقابل توطئه‌های دشمنان بایستیم.

وی بابیان اینکه هیچ‌گاه دشمن با ما کنار نمی‌آید، تصریح کرد: اگر بخواهیم با استکبار کنار بیاییم باید دین بدهیم و به نوکر استکبار تبدیل شویم و به دوران طاغوت بازگردیم که رویه ننگ و توهین به ملت ایران است.

اسلامی ایران می‌گویم استان حماسه‌ساز بوشهر از استان‌های پرافتخار است که خداوند در سه دوران از این مردم شهید انتخاب کرده است و با دستان بوشهری‌ها دشمنان را به‌زانو درآورده است.

سردار تنگسیری اظهار کرد: امام خمینی (ره) فرمودند: راه قدس از کربلا می‌گذرد و امروز می‌بینیم خرمشهر‌ها فتح شدند و راه کربلا باز شد.

فرمانده نیروی دریایی سپاه خاطرنشان کرد: امروز برخی افراد سعی می‌کنند غنیمت بردارند که باید از شهدا خجالت بکشند، هنوز دشمن در ورودی شهر‌ها ایستاده است و ما را تهدید می‌کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.