آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

واکنش تهران به خبر کشته شدن البغدادی

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به خبر کشته شدن البغدادی سرکرده داعش گفت: داعش را جوانان مقاومت از بین بردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سیدعباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان گفت: داعش و ابوبکر البغدادی را به ادعا و و حتی اعتراف خودشان خود آمریکایی‌ها به وجود آوردند و تاریخ مصرفی دارند و هر وقت تاریخ مصرفشان فرا برسد این‌ها را از بین می‌برند.

وی افزود: داعش را جوانان مقاومت از بین بردند، ملت‌ها و دولت‌های سوریه و عراق و با پشتیبانی‌ها لجستیکی ایران و مردم متدین منطقه با مقاومت خودشان از بین بردند. اما داعشیسم و تفکر تروریستی و افراطی گرایی و فرقه گرایی هنوز هست و همواره هم جزو ابزار‌های کشور‌هایی مانند آمریکا بوده که از آن‌ها استفاده کردند. ما کشته شدن بغدادی را پایان تروریسم و داعش نمی‌دانیم. هر چند داعش را توسط دولت‌ها و ملت‌های منطقه شکست دادیم، اما هشدار می‌دهیم این تفکر هنوز زنده است و بقایای آن‌ها ممکن است توسط آمریکایی‌ها مجددا سازماندهی شوند و در منطقه دست به عملیات‌های تخریبی بزنند.

موسوی در مصاحبه با خبرگزاری صداوسیما ادامه داد:، اما این اقدام آمریکا را که همراه با سر و صدا هست خیلی عجیب و غریب نمی‌دانیم. موقع انتخابات یکی از برگه‌های اینطوری را برای مصارف داخلی رو می‌کنند و به نظر ما خیلی اقدام بزرگی نبوده است، زیرا داعش توسط ما و کشور‌های منطقه شکست داده شده بود. اما باید منتظر باشیم و ببینیم دشمنان منطقه برای آینده منطقه چه نقشه‌هایی در سر دارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

حامد بازرگان۱۳۹۸/۰۸/۰۶ ۱۵:۵۵

با عرض سلام .... ابو بکر بغدادی یک سرباز باصطلاح مذهبی برای ارتش کار می کرد

والان بازنشسته شد . همانطوریکه همکارش بن لادن .

علی۱۳۹۸/۰۸/۰۶ ۱۵:۱۹

درود فراووان به سردار سلیمانی و برو بچه های رشید اسلام.

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۰۶ ۱۴:۲۵

پس چرا با اسم ترامپ ثبت شد ؟ بچه هاي مقاومت اعتراض كنند خب !

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۰۶ ۱۳:۳۷

باید منتظر باشیم و ببینیم دشمنان منطقه برای آینده منطقه چه نقشه‌هایی در سر دارند.....

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.