آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
4بازدید

عروس آبشار‌های ایران ثبت ملی شد

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان از ثبت ملی آبشار «آب سفید» به عنوان عروس آبشار‌های ایران خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید امین قاسمی ظهر یکشنبه در گفتگو با رسانه ها، اظهار داشت: وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی طی نامه‌ای مراتب ثبت ملی آبشار «آب سفید» الیگودرز را به استاندار لرستان ابلاغ کرد.
 
عروس آبشار‌های ایران
 
وی، گفت: در اجرای تبصره ماده ۲ قانون تشکیل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور پرونده ثبت ملی آبشار «آب سفید» الیگودرز تهیه و برای طی روال قانونی قانونی به دفتر ثبت آثار کشور ارسال شد که در نهایت این اثر ارزشمند طبیعی به شماره ۵۳۴ در فهرست میراث طبیعی ملی کشور به ثبت رسید.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان، افزود: با ثبت این اثر تعداد آثار طبیعی ثبت شده در فهرست ملی به عدد ۳۳ رسیده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۲ ۱۶:۴۹

عروسه واقعا اونم عروس 18 ساله.واقعا زیبا و حیرت انگیزه

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۲ ۱۶:۳۸

سلام. خوب بود که مشخصات آبشار از جمله ارتفاع و دبی و دلیل عروس بودن آنرا هم ذکر می کردید. ما چکار به شماره ثبت ملی و آمار آثار طبیعی داریم.

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۲ ۱۶:۳۷

چرا عروس و نه داماد؟

محمد رضا۱۳۹۸/۰۸/۱۲ ۱۶:۳۲

بد نیست همراه چنین خبری حداقل چند عکس هم از موضوع خبر بگذارید.
یک جستجوی ساده در گوگل و صرف یک دقیقه زمان برای این منظور کافی است.

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۲ ۱۵:۵۵

اقلا یک عکس میگذاشتید

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۲ ۱۵:۳۱

داماد آبشارهای ایران هم هست یا ترسیده داماد بشه از مخارج زیاد؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.