آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

نقش «نیسان آبی» در آشوب های تهران

نهاد‌های امنیتی تیمی از اتباع بیگانه را دستگیر کرده‌اند که به صورت حرفه‌ای اقدام به تخریب اموال عمومی می‌کردند.

نقش «نیسان آبی» در آشوب های تهران
به گزارش تابناک به نقل از فارس، شامگاه یکشنبه تیمی از مأموران یکی از نهاد‌های امنیتی در حال بررسی وضعیت شهر تهران با گروهی از اتباع بیگانه مواجه شدند که ظرف مدت نیم ساعت اقدام به تخریب و به آتش کشیدن پنج بانک کرده بودند.

بررسی‌های بیشتر حکایت از آن داشت این تیم ۷ نفره که به وسیله یک خودروی نیسان آبی در جنوب تهران تردد می‌کردند از محدوده دروازه غار تخریب اموال عمومی را شروع کرده و در نهایت در حوالی میدان شوش در حین تخریب پنجمین بانک شناسایی و دستگیر شدند.

اخبار تکمیلی از این افراد که همگی از اتباع یکی از کشور‌های همسایه شرقی هستند در دسترس خبرنگار فارس نیست و هنوز مشخص نشده که این افراد برای اقدامات تخریبی خود اجیر شده اند یا با انگیزه‌های انحرافی مذهبی مبادرت به این اقدامات کرده اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.