آخرین خبرسناتور آمریکایی: سرمایه‌مان را به خاورمیانه نفرستید
1بازدید

روسیه: آمریکا در بحران سیاسی بولیوی دست دارد

رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه امروز (شنبه) گفت، واشنگتن در درگیری‌های خشونت‌آمیز که باعث تغییر دولت در بولیوی شد، دست داشته است.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سرگئی ناریشکین، رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه گفت: آمریکا به بحران در بولیوی برای تغییر سیاست ملی این کشور نیاز داشت و اوضاع در بولیوی برای مدتی همچنان ناآرام می‌ماند.

وی این اظهارنظر را پس از آن مطرح کرد که تنش‌ها در لاپاز، پایتخت بولیوی همچنان رو به افزایش است و آرتورو موریو، وزیر کشور بولیوی اعلام کرد تحقیقات کیفری علیه اوو مورالس، رئیس‌جمهوری برکنار شده این کشور به اتهام تهییج اعتراضات آغاز شده است.

مورالس نوامبر سال جاری میلادی و پس از آن از بولیوی فرار کرد که پلیس و ارتش بولیوی از حمایت از وی در پی اعتراضات گسترده به نتایج انتخابات ریاست جمهوری دست کشیدند. حامیان مورالس که جینین آنی‌یز را به عنوان رئیس‌جمهوری موقت این کشور به رسمیت نمی‌شناسند، به اعتراضات خود ادامه می‌دهند و این کشور همچنان با اعتراضات خشونت‌آمیز که به کشته شدن تعداد زیادی از مردم این کشور منجر شده، روبروست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.