آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

پیروانی: آلودگی هوا در ورزشگاه آزادی کمتر است!

افشین پیروانی، مدیر تیم فوتبال پرسپولیس در واکنش به احتمال لغو دیدار این تیم با نساجی گفت: وضعیت هوا در ورزشگاه آزادی بهتر است و شرایط برگزاری بازی وجود دارد.

به گزارش تابناک ورزشی، افشین پیروانی، مدیر تیم فوتبال پرسپولیس به سایت رسمی این باشگاه درباره احتمال لغو دیدار فردای سرخپوشان با نساجی گفت: هنوز درباره لغو دیدار پرسپولیس - نساجی تصمیمی اتخاذ نشده است و همه چیز فردا مشخص می‌شود.

وی افزود: با توجه به اخبار ضدونقیضی که منتشر شده است، برای آگاهی اعضای کادر فنی و بازیکنان و همچنین هواداران پیگیری‌هایی داشتیم. در این باره با آقای سهیل مهدی، رئیس کمیته برگزاری مسابقات سازمان لیگ تماس گرفتم. ایشان گفت: تصمیم نهایی فردا تا ظهر و با بررسی همه جوانب اتخاذ می‌شود.

پیروانی خاطرنشان کرد: امروز تمرین را از ورزشگاه شهید کاظمی در جنوب غرب تهران به ورزشگاه درفشی‌فر در غرب تهران انتقال دادیم. در ورزشگاه درفشی‌فر هوا شرایط خیلی بهتری داشت و میزان آلودگی نسبت به ورزشگاه شهید کاظمی کمتر بود. به نظر می‌رسد ورزشگاه آزادی هم جای بهتری از نظر آب و هوایی نسبت به درفشی‌فر دارد، چرا که اطراف آن باز است و باد بیشتری در جریان است. در مجموع ما منتظر خواهیم ماند تا فردا تصمیم نهایی به ما اعلام شود. این چیزی است که به ما گفته شده است و براساس آن اقدام می‌کنیم.

پیروانی گفت: در حال حاضر تیم در اردوست و از نگاه ما بازی برگزار می‌شود و ما در حال اجرای برنامه‌های اردویی هستیم. هر زمان تصمیمی ابلاغ شود، به اطلاع هواداران هم خواهیم رساند. در مجموع امیدواریم که میزان آلودگی هوا منجر به تعویق بازی نشود و هواداران عزیز هم حمایت همه جانبه و خوبی از تیم محبوب خود داشته باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.