آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
5بازدید

مذاكره با مس مربوط به 3 ماه قبل است؛

پيرواني: احتمال دارد به تيم اميد بازگردم

هنوز هيچ چيز به طور قطعي مشخص نيست؛ اما هر اتفاقي ممكن است رخ دهد. غلام پيرواني در اين زمينه تصميم‌گيرنده است. رايزني‌هاي جديدي براي بازگشت او به تيم اميد انجام شده و احتمال بازگشت ما وجود دارد.

مربي سابق تيم فوتبال اميد ايران از احتمال بازگشت خود و برادرش به اين تيم خبر داد.

امير پيرواني در گفت و گو با فارس در مورد احتمال حضور غلام پيرواني در تيم مس كرمان گفت: در جريان اين مسئله نيستم و تنها مذاكره‌اي كه در اين زمينه شده بود مربوط به سه ماه قبل است و مذاكره جديدي با مسئولان اين باشگاه انجام نگرفته است.

وي در مورد احتمال بازگشت غلام پيرواني به تيم اميد گفت: هنوز هيچ چيز به طور قطعي مشخص نيست؛ اما هر اتفاقي ممكن است رخ دهد. غلام پيرواني در اين زمينه تصميم‌گيرنده است. رايزني‌هاي جديدي براي بازگشت او به تيم اميد انجام شده و احتمال بازگشت ما وجود دارد.

مربي سابق سايپا در مورد مذاكره محمود ياوري با غلام پيرواني گفت: ياوري حق استادي به گردن غلام پيرواني دارد. ضمن اينكه بزرگان ديگري هم هستند كه نظرشان بر تصميم غلام پيرواني تاثيرگذار است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.