آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

واکنش وزیر اقتصاد به گرانی دلار

وزیر امور اقتصادی و دارایی می‌گوید نوسانات بازار ارز کوتاه مدت و زودگذر است زیرا براساس متغیرهای بنیادی اقتصاد نرخ دلار ۸ هزار و ۵۰۰ تومان است.

واکنش وزیر اقتصاد به گرانی دلار

فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی در گفت‌وگو با خانه ملتدرباره افزایش نرخ ارز در روزهای اخیر، گفت: براساس متغیرهای بنیادی اقتصاد، نرخ ارز 8 هزار و 500 تومان است، حتی در شرایط بحرانی و افراطی نیز قیمت ارز بیش از 9 هزار تومان نخواهد بود یعنی مطالعات و ارزیابی‌ها نرخ ارز را بین 8 هزار و 500 تا 9 هزار تومان تعیین کرده است.

عضو کابینه دوازدهم افزود: اگرچه در برخی دوره ها شرایط بازار ارز نوسان دارد و اما این نوسانات کوتاه مدت و زودگذر است در واقع دلار بازار مطمئنی برای سرمایه گذاری نیست.

مردم سرمایه های خود را در بورس سرمایه گذاری کنند

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه در حال حاضر بازارهای قابل اتکا و مطمئن در کشور وجود دارد، پیشنهاد داد: افرادی که تمایل دارند در بازاری مطمئن و ایمن سرمایه گذاری کنند به سراغ بورس روند، این بازار بهترین مکان برای سرمایه گذاری است زیرا از یک سو منابع پولی و سرمایه مردم حفظ می شود و از سوی دیگر به تولید کشور کمک خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علی۱۳۹۹/۰۳/۲۶ ۱۷:۳۹

اگر میخواهید ارزش پولتان حفظ شود، آن را در درجه اول به جنس مورد نیاز یا سکه، و بعد به دلار تبدیل کنید، اگر عاقلانه انجام دهید سود خوبی میکنید. بدترین کار داشتن پس انداز به ریال است.

مردم۱۳۹۸/۱۲/۰۳ ۱۹:۲۳

دولت کجاست کی باید طلا وارز را کنترل کنه خدا خودت رحم کن

علی۱۳۹۹/۰۳/۲۶ ۱۷:۴۱

عزیزم ، مبارزه با آمریکا سختی دارد،

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.