آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

همايون شجریان همه را غافلگیر کرد

اما هیجان و غافلگیری اهدایی از سوی همایون شجریان و گروه «همنوازان حصار» تکرار قطعه «در عاشقی» با ریتمی تندتر بود و مخاطبان حتی در راه‌پله‌ها و آسانسورها از هم می‌پرسیدند: این بود سورپرایز همایون؟ و واقعا هم از این هدیه غافلگیر شده بودند.

همایون شجریان در اولین شب کنسرت گروه «همنوازان حصار» همان قطعاتی را خواند که قولشان را داده بود.

به گزارش خبرآنلاين اولین اجرای کنسرت همایون شجریان و گروه «همنوازان حصار» دوشنبه 30 فروردین در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد.

همایون شجریان این بار هم با علی قمصری، آهنگساز جوان همراه شد تا قطعاتی را با گروه «همنوازان حصار» اجرا کند. همه 3000 بلیت این کنسرت ظرف چهار ساعت به فروش رفت و علی رفیعی، مدیر برگزاری کنسرت‌های شرکت دل‌آواز خبر تمدید این کنسرت را اعلام کرد. البته به خاطر همزمانی با کنسرت دیار مهر، ادامه کنسرت همایون شجریان در سالن 600 نفره حوزه هنری طی دو شب برگزار می شود.

«همنوازان حصار» شب اول اجرایشان را در حالی اجرا کردند که سالن همایش‌های میلاد پر از جمیعت بود. جمعیتی که بخشی از آن‌ها به خاطر مسائلی که در هنگام ورود به پارکینگ برایشان پیش آمده بود. کمی عصبی بودند.

این بار هم مثل همیشه ورود آنان که بلیت نداشتند حتی به محوطه پارکینگ سالن هم ممنوع بود، اما این بار نگهبانان حتی به خبرنگار و عکاسان و افرادی که بلیتشان دست همراهانشان بود هم اجازه ورود نمی‌دادند. حالا تصور کنید با وضعیت آنتن‌های در رفت و آمد موبایل‌ها در محوطه برج پیدا کردن همراهان و ورود به پارکینگ چقدر مشکل می‌شود.

با این همه این کنسرت از معدود کنسرت‌هایی بود که تنها با حدود 20 دقیقه تأخیر آغاز شد و با همان اندک تأخیر هم به پایان رسید.

دیشب هنرمندانی چون خانواده کامکارها، پیام دهکردی، رؤیا نونهالی و بهناز جعفری مهمان کنسرت بودند.

همایون شجریان در این اجرا همان قطعاتی را خواند که قولشان را داده بود. از دشتی آغاز کرد و به نوا و چهارگاه رسید و تصنیف «خاکدان عشق» و «نقش خیال» و «آب، نان، آواز» خواند. حتی «هوایه گریه» را هم با تنظیم جدید علی قمصری خواند که به عقیده بسیاری ای کاش با همان تنظیم اجرا می‌شد تا حال و هوای خاطره‌انگیز این تصنیف از بین نمی‌رفت.

در این اجرا علی قمصری و علی‌اصغر عربشاهی تار می‌نواختند، سهراب پورناظری، سامان صمیمی و نگار خارکن کمانچه می‌زدند، مصباح قمصری کمانچه‌باس می‌نواخت، نوشین پاسدار عود می‌زد و حسین رضایی‌نیا دف، همایون نصیری دمام و آیین مشکاتیان تمبک می‌زدند. در این میان تار نوازی‌های علی قمصری و کمانچه‌زنی‌های سهراب پورناظری بسیار دل‌انگیز و پرشور بود و حنجره طلایی همایون شجریان هم که مثل همیشه حرفی جدید برای ارائه داشت.

اما هر چه به پایان کنسرت نزدیک می‌شد جمعیت برای شنیدن قطعه غافلگیرکننده‌ای که همایون در نشست خبری‌اش قول داده بود اجرا کند مشتاق‌تر می‌شدند. عده‌ای پس از اتمام آخرین قطعه ذکر شده در بروشور که همان «هوای گریه» بود، یک صدا از همایون خواستند تصنیف «مرغ سحر» را بخواند، اما او گفت: «مرغ سحر را زیاد خوانده‌ایم، بگذارید امشب را با هیجان به پایان ببریم.»

اما هیجان و غافلگیری اهدایی از سوی همایون شجریان و گروه «همنوازان حصار» تکرار قطعه «در عاشقی» با ریتمی تندتر بود و مخاطبان حتی در راه‌پله‌ها و آسانسورها از هم می‌پرسیدند: این بود سورپرایز همایون؟ و واقعا هم از این هدیه غافلگیر شده بودند.

کنسرت همایون شجریان و گروه «همنوازان حصار» فردا شب نیز ساعت 20 در سالن همایش​های میلاد اجرا می​شود و سپس این کنسرت به مدت دو شب، سوم و 4چهارم اردیبهشت ساعت هفت شب در تالار اندیشه حوزه هنری پیگیری خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

فرهنگ۱۳۸۹/۰۲/۰۱ ۰۹:۲۴

پس چرا در تبریز نگذاشتند با حضور نوازندگان زن کنسرت اجرا کند؟کاش کسی پاسخگوی این برخوردهای سلیقه ای و !!!!!! می بود....

ناشناس۱۳۸۹/۰۲/۰۱ ۰۸:۴۹

زنده باد خانواده شجریان...افتخار ایران و ایرانی هستید

ناشناس۱۳۸۹/۰۲/۰۱ ۰۸:۳۱

ای بابا مردم در نان شبشان مانده اند پول بدهند کنسرت آقا همایون را نگاه کنند

ناشناس۱۳۸۹/۰۲/۰۱ ۰۷:۵۵

بابا جمع کنید خودتون رو مسخره کردید
ملت فکر نان شب هستن اونوقت شما پی در عاشقی و اینگونه مهملات هستید!

ناشناس۱۳۸۹/۰۲/۰۱ ۰۰:۵۳

بلیطش رو از کجا باید گرفت؟

رضا۱۳۸۹/۰۱/۳۱ ۱۹:۴۷

مشخص نيست تججيد است يا انتقاد ؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۳۱ ۱۷:۲۸

بزگزاري همايشها و كنسرتها در بسالن اجتماعات برج ميلاد آسيب جسمي و روحي زيادي براي شركت كنندگان دارد كه عمده آن ناشي از پارازيتهاي پخش شده از فراز برج مي باشد كه نه تنها به صورت مستقيم بر سلامتي افراد تاثير دارد بلكه به صورت غير مستقيم افراد را عصبي و مستعد برخورد مي كند. من اين موضوع را در همايش روز دندانپزشك (23 فروردين) مشاهده نمودم و خودم هم به شكل عجيبي سردرد گرفتم.

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۳۱ ۱۷:۲۲

نمی فهمم همه می گفتند:
این بود سورپرایز همایون؟ و واقعا هم از این هدیه غافلگیر شده بودند.

این جمله یعنی چی؟ یعنی عالی بود یا بد؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۳۱ ۱۶:۵۸

بیچاره جرات نداشته که بخونه چون اگه مرغ سحر رو میخوند چه گریه هایی که بلند نمیشد .مردم ده ماهه که عزادارن .ای خدا ای فلک ای طبیعت شام تاریک ما را سحر کن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.