آخرین خبرسخنرانی ترامپ لغو شد
1بازدید
۰

پنتاگون: تا شکست کامل داعش در سوریه می‌مانیم

«مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا روز جمعه گفت که نیروهای آمریکا تا شکست کامل داعش در سوریه باقی خواهند ماند.

پنتاگون: تا شکست کامل داعش در سوریه می‌مانیم

وزیر دفاع آمریکا روز جمعه گفت که نظامیان این کشور تا شکست کامل داعش در سوریه باقی خواهند ماند.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس،‌ «مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا روز جمعه گفت که نیروهای آمریکا تا شکست کامل داعش در سوریه باقی خواهند ماند.

به گزارش راشاتودی، وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درباره زمان احتمالی عقب‌نشینی نیروهای آمریکایی از سوریه گفت: «کره جادویی در اختیار ندارم تا از آینده خبردار شوم اما معتقدم که ما در آنجا باقی خواهیم ماند تا بتوانیم شکست کامل داعش را تضمین کنیم.»

از سوی دیگر، «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا نیز که در این کنفرانس خبری حضور داشت، گفت: «هیچکدام از ما خواستار جنگ‌های بی پایان نیست و حضور نظامی آمریکا در خارج از این کشور با منافع ملی و برآوردهای واشنگتن از فعالیت‌های دشمنانش مربوط است.»

در اکتبر گذشته آمریکا تعدادی از نیروهای خود را از برخی مناطق سوریه و همزمان با آغاز عملیات نظامی ترکیه علیه شبه نظامیان کُرد در شمال سوریه خارج کرد.

اما همچنان حدود 600 نظامی آمریکا در سوریه حضور داشته و دولت آمریکا از تصمیم خود برای حمایت از چاه‌های نفتی در شرق فرات خبر داده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.