آخرین خبرسخنرانی ترامپ لغو شد
5بازدید
۷

کفاشیان رییس موقت فدراسیون فوتبال تا انتخابات؟

علی کفاشیان می‌گوید که به صورت کتبی از سمت خود استعفا نکرده و از نظر قانونی همچنان نایب رئیس فدراسیون فوتبال به شمار می‌رود.

به گزارش تابناک ورزشی، علی کفاشیان، درباره استعفای مهدی تاج از ریاست فدراسیون فوتبال و اینکه گفته شده با او درباره حضورش در فدراسیون تماس گرفته شده اظهار داشت: هیچ تماسی درباره مواردی که گفتید با من برقرار نشده است؛ البته برخی مسئولان هیئت‌های فوتبال تماس می‌گیرند و من هم به آنها می‌گویم که بی‌خبر و بی‌گناهم!

رئیس پیشین فدراسیون فوتبال درباره اینکه آیا استعفای تاج نیاز به بررسی در هیئت رئیسه دارد یا مجمع فدراسیون در این خصوص تصمیم گیرنده است عنوان کرد: اصولا پس از استعفا هیئت رئیسه در این باره تصمیم می‌گیرد و اگر نیاز باشد به مجمع می‌رود. هر چه هست امیدوارم تکلیف زودتر مشخص شود تا فدراسیون مسئول خود را بشناسد و کارها روی زمین نماند.

کفاشیان درباره اینکه به صورت کتبی از نایب رئیسی فدراسیون فوتبال استعفا نکرده است خاطرنشان کرد: پس از عید نوروز 98 دیگر به فدراسیون نرفتم و استعفای کتبی هم ندادم. موضوع را به صورت شفاهی مطرح کردم و گفتم در مجمع مورد بررسی قرار می‌گیرد و نایب رئیس اول مشخص خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که چرا استعفای کتبی نداده است گفت: این موضوع دلیل خاصی نداشت و وقتی به دلیل قانون منع به کارگیری بازنشستگان، اعلام کردند که نمی‌توانم در فدراسیون بمانم از فدراسیون خارج شدم. اگر لازم باشد اکنون آماده‌ام استعفای کتبی‌ام را بنویسم!کفاشیان درباره اینکه با این شرایط همچنان نایب رئیس اول فدراسیون است گفت: بله از نظر قانونی هنوز نایب رئیس فدراسیون هستم.

وی درباره اینکه با این وجود او جانشین تاج خواهد شد، تصریح کرد: هیچ صحبتی در این باره با من نشده و تماسی هم نداشته‌ام. من تابع نظر هیئت رئیسه، مجمع و قانون هستم و آنچه که تشخیص بدهند انجام خواهم داد.

رئیس پیشین فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سوال که آیا با تاج صحبتی داشته یا خیر اظهار داشت: من مسافرت بودم و صحبتی با تاج نداشته‌ام. هوا آلوده بود و به همین دلیل به مسافرت رفتم!

کفاشیان در پاسخ به این سوال که با توجه به شناختش از تاج و اعضای هیئت رئیسه پیش‌بینی می‌کند استعفای رئیس فدراسیون مورد موافقت اعضا قرار گیرد یا خیر به تسنیم گفت: حتما تاج به دلیل شرایط جسمانی و بیماری که با آن درگیر است پس از بررسی‌های لازم این تصمیم را گرفته است. ایشان فردی پخته است و فکر نمی‌کنم با این شرایط به فدراسیون فوتبال بازگردد. تاج قهر نکرده که بگوییم حالا برمی‌گردد چرا که سلامتی‌اش از اهمیت بیشتری برخوردار است.

نایب رئیس پیشین فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سوال که آیا با وجود بازنشستگی بهاروند می‌تواند به عنوان سرپرست فدراسیون فعالیت کند گفت: به صورت دقیق نمی‌دانم قانون در این باره چه می‌گوید اما شاید مشکلی برای فعالیت بازنشستگان برای سرپرستی در مدت کوتاه وجود نداشته باشد.

کفاشیان درباره اینکه آیا باید انتخابات پیش از موعد برگزار یا اینکه در همان اردیبهشت ماه سال 99 تکلیف ریاست فدراسیون فوتبال مشخص می‌شود خاطرنشان کرد: با توجه به زمانی که وجود دارد می‌توان تا اردیبهشت ماه صبر کرد و پس از آن تکلیف فدراسیون فوتبال مشخص شود. امیدوارم هر چه به نفع فوتبال ایران است رقم بخورد و مشکلات برطرف شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

h۱۳۹۸/۱۰/۰۹ ۲۱:۳۵

این همون نیست که بابت اون قرارداد لباسها کلی حرف و حدیث بود؟

افشین سهمانی۱۳۹۸/۱۰/۰۹ ۱۷:۵۴

آقای کفاشیان : استاد بازی با کلمات دارای پرونده درخشان مدیریتی : فدراسیون فوتبال با آن : خنده ها ، خودشان هستند بابا جان : دست از سر ورزش این مملکت بردارید : می شود مرحمت بفرمائید: این قدر دلسوز و عاشق و شیفته : خدمتگزاری در ورزش نباشید ؟!

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۹ ۱۵:۴۰

واقعا دست بردار نیستند ها!!!

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۹ ۱۲:۲۱

در تمام حوزها به همین شکل مدیریت جابجا میشه .چند نفر یه سازمان را بدست میگیرند هر کدام یه مدتی رئیس میشن وقتی گندش بالا میاد میره کنار اون یکی میشینه.ودوباره به همین شکل.جالب اینجاست که خرابکاره کنار نمیره میشه معاون یا مشاور رئیس بعدی.جالب نیست؟

احمد۱۳۹۸/۱۰/۰۹ ۱۱:۲۲

عجب قحط الرجالی توی این مملکت هست

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۹ ۱۱:۱۷

بدین دست بی عرضه بعدی
کی به کیه

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۹ ۱۵:۴۸

نکنه اینم دلش خواست؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.