آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
0بازدید

برف و سرما برخی مدارس استان یزد را تعطیل کرد

آموزش و پرورش یزد اعلام کرد: مدارس برخی نقاط استان یزد فردا یکشنبه ۲۳ دی ماه به دلیل بارش برف و برودت هوا و یخ زدگی معابر تعطیل شد.

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم از یزد، آموزش و پرورش استان یزد مدارس برخی نقاط شهرستان‌های اردکان، میبد، بافق، یزد، خاتم و مهریز را به دلیل بارش برف و باران، برودت هوا و یخ زدگی معابر را تعطیل کرد.

بر اساس این گزارش، در شهرستان تفت، مدارس بخش نیر، دهستان‌ها و روستا‌های زردین، بنادکوک، سخوید، کهدوئیه، گاریزات و بخ در تمامی مقاطع فردا تعطیل است.

همچنین در مدارس شهرستان تفت، شامل شهر تفت، دهستان شیرکوه روستا‌های ده بالا و طزرجان، دهستان‌های نصرآباد، دهشیر، علی‌آباد، سانیج و اسلامیه در تمامی مقاطع تعطیل شد.

آموزش و پرورش استان همچنین مدارس شهرستان میبد شامل شهر ندوشن و روستا‌های صدرآباد، سورک، هفتهر، نیوک و درین در همه مقاطع را تعطیل اعلام کرد.

مدارس شهرستان اردکان هم در بخش‌های کوهستانی عقدا و بخش خرانق مراکز پیش دبستانی و ابتدایی و مدارس شهرستان بافق در آموزشگاه‌های ابتدایی منطقه سبزدشت تعطیل شدند.

در شهرستان بهاباد هم مدارس بخش مرکزی و بخش آسفیج در همه است و در شهرستان خاتم هم مدارس شهر هرات، دهستان چاهک و فتح آباد در مقاطع پیش دبستانی و ابتدایی و در بخش مروست شهرستان خاتم هم روستا‌های توتک، کرخنگان همه مقاطع و مراکز پیش دبستانی تعطیل است.

در شهرستان مهریز هم مدارس روستا‌های تنگ چنار، میانکوه، بهادران و گردکوه در تمامی مقاطع برای فردا یکشنبه ۲۲ دیماه تعطیل اعلام شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.