آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
2بازدید

دستگیری مامای یزدی به دلیل سقط جنایی جنین

مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد از دستگیری و تعطیلی واحد درمانی یک ماما در این استان نه به دلیل قصور و تخلف پزشکی بلکه به دلیل جٌرم سقط جنایی جنین خبر داد.

به گزارش ایسنا،‌ دکتر «محمدحسین زارع» در این رابطه تصریح کرد: عاملی که موجب دستگیری این فرد و تعطیلی واحد درمانی وی شده، قصور و تخلف پزشکی نبوده بلکه جرمی است که در حیطه درمان صورت داده است.

وی سقط غیرقانونی جنین را جرم اصلی این ماما خواند و گفت: سقط جنین در سه حالت درمانی، حادثه‌ای و جنایی انجام می‌شود که جرم این فرد متخلف از نوع سقط جنایی مشخص شده است.

زارع اظهار کرد: در انواع سقط درمانی و حادثه‌ای که الزام آن به سلامت مادر یا جنین مربوط است، تائیدیه سه پزشک و پزشک قانونی مورد نیاز است ولی از نظر قوانین، اقدام به سقط جنین بدون شرایط مذکور با عنوان سقط جنایی، جرم محسوب می‌شود و مشمول مجازات کیفری است.

مدیر درمان استان در پایان با تاکید بر نظارت علوم پزشکی بر واحدهای درمانی و بهداشتی، خاطرنشان کرد: هر چند این موضوع مربوط به حیطه‌ی قضایی است اما نظارت کاملی بر فعالیت واحدهای درمانی استان وجود دارد و از هر نوع اقدام غیرقانونی و تخلف در حیطه پزشکی ممانعت می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.