آخرین خبرتکذیب قاطع حزب‌الله درباره حضور کارشناسانش در یمن
3بازدید
۰

خودکشی افسر آمریکایی بعد از فرار از دادگاه نظامی

پلیس آمریکا اعلام کرد یک افسر نیروی هوایی این کشور بعد از فرار از دادگاه نظامی، دست به خودکشی زده است.

خودکشی افسر آمریکایی بعد از فرار از دادگاه نظامی
به گزارش تابناک به نقل از  فارس، پلیس آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد جسد یک افسر نیروی هوایی ارتش این کشور در جنگلی در کالیفرنیا پیدا شده است.

به نوشته پایگاه «استریپس»، این نظامی که ظاهرا دست به خودکشی زده است، روز جمعه از یک دادگاه نظامی فرار کرده و از آن زمان حکم بازداشت وی صادر شده بود.

مقام‌های آمریکایی می‌گویند جسد سرهنگ «کوین لارسون» ۳۴ ساله دیروز بعد از عملیات جست‌وجو توسط نیرو‌های پلیس، کشف شده است.

به گفته پلیس، این نظامی پیش از آنکه بازداشت شود، با شلیک یک گلوله، خودش را کشته است.

این افسر ارتش آمریکا در دادگاه نظامی با چندین اتهام از جمله نگهداری، سوء استفاده و توزیع مواد مخدر، نزاع و درگیری و سوء رفتار جنسی روبرو بوده، اما پیش از آنکه حکم وی صادر شود، دادگاه را ترک کرده و دیگر بازنگشته است.

بر اساس اطلاعاتی که در صفحه «لینکدین» این نظامی آمریکایی منتشر شده، وی در پایگاه هوایی «کریچ» در «نوادا» مسئول کنترل پهپاد‌های «MQ-۱» بوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.