بازداشت یک خواننده لس آنجلسی در تهران
معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ از دستگیری یک خواننده لس آنجلسی در یک سفره خانه خبر داد.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سرهنگ نادر مرادی در اینباره گفت: در پی دریافت خبرهایی مبنی بر اجرای موسیقی غیرمجاز به صورت زنده در سفره خانهای واقع در خیابان ملاصدرا ،موضوع در دستور کار ماموران پلیس نظارت بر اماکن عمومی قرار گرفت و مشخص شد خوانندهای لسآنجلسی معروف به "سامان" که اخیرا به کشور بازگشته مشغول اجرای برنامه در این سفرهخانه است.
وی با اشاره به هماهنگی انجام شده با مرجع قضایی گفت: با حضور ماموران پلیس در محل خواننده مذکور و مالک سفره خانه دستگیر شدند.
وی افزود: همچنین سفره خانه مذکور نیز با حکم قضایی پلمپ شد.
به گفته مرادی، سامان با قرار بازداشت موقت برای انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار پلیس امنیت اخلاقی قرار دارد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
چند سال است ایران است
همین کار رو دنیا بفهمه مردم بفهمند به نظر شما چی باید بگند
کار خوبی نیست باشه چرا پلیس می فرستید وزارت فرهنگ بره تذکر بده و اگر قرار است کاری شود وزارت بکند این کار هم فقط ضررش کمتر است
عجب!خب احتمالا اگر مراسم عزاداري برگزار مي كردند پاداش هم مي گرفتند
اتفاقا میزاشتین کار کنه نشون بده چقدر اونجا کار نیست که در نهایت باید بیاد اینجا تو سفره خونه های خودمون کار کنه
اعتماد سازي براي بازگشت به ايران
تبریک عرض می کنم تمام مشکلات مملکت حل شد
یعنی از اختلاس جرمش بالاتره؟ بینوا ملت را داشته تو این شرایط شاد می کرده
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.