آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
7بازدید

پلمب ۲۶ قهوه خانه و سفره خانه سنتی

سرهنگ مرادی از بازدید بیش از ۵۰ واحد صنفی قهوه خانه و سفره خانه در غرب تهران، خبر داد و گفت: ۲۶ واحد صنفی بدون پروانه کسب با دستور قضائی پلمب شدند.

به گزارش میزان، سرهنگ"نادر مرادی" معاون نظارت بر اماکن عمومی پایتخت گفت: در راستای ساماندهی صنوف فاقد پروانه کسب، طرح نظارت و کنترل بر صنوف قهوه خانه و سفره خانه سنتی توسط ماموران این پلیس اجرا شد.

وی افزود: در این طرح که صبح روز گذشته یازدهم بهمن ماه توسط ماموران پلیس نظارت بر اماکن عمومی در حوالی غرب تهران اجرا شد از ۵۶ واحد صنفی قهوه خانه و سفره خانه سنتی بازدید شد و ۲۶ واحد صنفی به علت نداشتن پروانه کسب، عدم رعایت قوانین و مقررات و ضوابط اماکن عمومی و صنفی طبق دستور مقام قضائی پلمپ شدند.

معاون نظارت بر اماکن عمومی پایتخت با اعلام تداوم و تشدید این گونه اقدامات کنترلی و نظارتی پلیس، از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی، موضوع را سریعا به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.