رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
7بازدید
۰

طالبان: تا آزادی زندانیانمان در مذاکرات بین افغانی شرکت نمی‌کنیم

سخنگوی گروه شبه‌نظامی طالبان امروز دوشنبه اعلام کرد، این گروه در مذاکرات بین افغانی تا قبل از آزادی ۵۰۰۰ عضو زندانی این گروه شرکت نخواهد کرد.

سخنگوی گروه شبه‌نظامی طالبان امروز دوشنبه اعلام کرد، این گروه در مذاکرات بین افغانی تا قبل از آزادی ۵۰۰۰ عضو زندانی این گروه شرکت نخواهد کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان در گفتگویی تلفنی به خبرگزاری رویترز گفت: چنانچه تعداد ۵۰۰۰ زندانی ما که البته ۱۰۰ نفر بیشتر یا کمترش برای ما مهم نیست، از زندان آزاد نشوند هیچگونه مذاکرات بین افغانی وجود نخواهد داشت.

روز شنبه معاهده صلحی میان طالبان و آمریکا در شهر دوحه قطر امضا شد که بر اساس آن قرار است تعداد ۵۰۰۰ زندانی طالبان تا ۱۰ مارس از زندان آزاد شوند هر چند که اشرف غنی، رئیس جمهور افغانستان روز یکشنبه این درخواست را رد کرد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.