سقوط آزاد تاریخی سود اوراق قرضه آمریکا ادامه دارد

کد خبر: ۹۶۳۲۶۳
|
۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۲:۲۶ 02 March 2020
|
3099 بازدید

روز دوشنبه، سود اوراق قرضه ۱۰ ساله آمریکا در حالی به رکورد پایین جدید ۱.۰۴ درصد سقوط کرد که شیوع ویروس کرونا در آمریکا بازار سهام این کشور را متلاطم کرده است.

به گزارش مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، روز دوشنبه، سود اوراق قرضه ۱۰ ساله آمریکا در حالی به رکورد پایین جدید ۱.۰۴ درصد سقوط کرد که شیوع ویروس کرونا در آمریکا بازار سهام این کشور را متلاطم کرده و چشم‌ها را به احتمال کاهش نرخ بهره فدرال‌رزرو معطوف کرده است.

نرخ سود اوراق قرضه آمریکا با یک سقوط آزاد دیگر تا ۱.۰۳۶ درصد پایین رفت اما در ادامه توانست در حدود ۱.۰۵ درصد تثبیت شود.

سود اوراق ۲ ساله آمریکا هم با سقوط به ۰.۷۱ درصد، به شکستن رکورد پایین تاریخی خود که در نوامبر ۲۰۱۶ ثبت کرده بود، نزدیک شد.

سود اوراق قرضه ۳۰ ساله آمریکا هم رکورد پایین تاریخ خود را به ثبت رساند و ۱.۶۲۳ درصد شد.

حالا فعالان بازار منتظرند تا فدرال‌رزرو برای جلوگیری از این روند نزولی بازارهای مالی آمریکا کاری بکند. آنها پیش‌بینی می‌کنند بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره خود را حداقل ۵۰ صدم درصد پایین بیاورد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟