آخرین خبرمیزبانان رقابت‌های رنکینگ‌دار کشتی مشخص شدند
0بازدید

اعلام وضعیت اضطراری در استان یزد

با جهش ۵۰ نفری و رسیدن تعداد افراد مبتلا به کرونا در استان یزد به عدد ۵۷، ستاداستانی پیشگیری و مقابله با کرونا اعلام شرایط اضطراری کرد.

اعلام وضعیت اضطراری در استان یزد

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، این ستاد اعلام کرد تا فروکش کردن این بحران از پذیرایی، ‌اسکان و اقامت مسافرین معذور است.همچنین به دلیل شیوع ویروس کرونا همه اماکن اقامتی و گردشگری استان تعطیل است و با متخلفین برخورد قاطع می شود.

این ستاد یادآور شده است که در مبادی ورودی استان نیز تیم های بهداشتی و غربالگری مستقر هستند و از ورود مسافرانی که کوچک‌ترین علائم بیماری داشته باشند، جلوگیری می کند.پلیس نیز محدودیت‌های ترددی در مسیرهای ورودی به استان اعمال خواهد کرد.

این ستاد همچنین به مردم استان یزد توصیه اکید می کند تا از خانه خارج نشوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

سیدمحسن۱۳۹۸/۱۲/۱۷ ۱۰:۴۵

حالایزد کسی میره

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۱۷ ۱۰:۴۲

قطارهای مسافربری عامل انتشار هستند فورا باید متوقف بشوند (همانطور که جلوی پروازهای ترانزیتی مسافران چینی هواپیمایی ماهان گرفته شد جلوی انتشار ویروس توسط رجا هم گرفته می شود!)

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.