آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
5بازدید

ماهان دلیل پرواز به چین را اعلام کرد

شرکت برابر درخواست‌های مکرر وزارتخانه‌های محترم خارجه و بهداشت و سازمان هواپیمایی کشوری مبنی بر بازگرداندن دانشجویان نخبه و ایرانیان گرفتار‌ آمده در چین، مبادرت به انتقال دانشجویان نمود.

ماهان دلیل پرواز به چین را اعلام کرد

به گزارش «تابناک» شرکت هواپیمایی ماهان در پاسخ به انتشار گزارش «نقش ماهان در پرونده کروناگیت» که در شماره ۳۶۶۷ مورخ ۲۱ /۱۲/ ۹۸ روزنامه شرق به چاپ رسید، متنی را برای دفتر روزنامه «شرق» ارسال کرد.

پاسخ منتشر شده به این شرح است:

«شرکت هواپیمایی ماهان، شرکتی خصوصی است که تمام سهام آن متعلق به خیریه‌ا‌ی عام‌المنفعه و تحت نظارت‌های قانونی است. این شرکت افتخار دارد به صورت مستقیم و غیر‌مستقیم، ۱۰ هزار نفر پرسنل شاغل خود را مدیریت و اداره می‌کند و بزرگ‌ترین ناوگان هوایی کشور است؛ این شرکت پس از اطلاع از شیوع بیماری کرونا تمامی پرواز‌های چین خود را در مورخ ۱۲ /۱۱/ ۹۸ و یک روز پیش از ابلاغ رسمی مصوبه هیئت محترم دولت مبنی بر محدودیت پروازها، قطع کرد.

برابر درخواست‌های مکرر وزارتخانه‌های محترم خارجه و بهداشت و سازمان هواپیمایی کشوری مبنی بر بازگرداندن دانشجویان نخبه و هم‌وطنان ایرانی گرفتار آمده در چین، شرکت هواپیمایی ماهان و کادر داوطلب و ایثارگرش (درحالی‌که ماهان هرگز پروازی به ووهان چین تا به آن روز نداشت) مبادرت به انتقال دانشجویان در شرایط خاص و ویژه پزشکی و قرنطینه‌ای نمود که بحمدالله مشخص شد هیچ‌یک از دانشجویان و پرسنل پروازی مبتلا به کرونا نشده و پس از پایان مدت زمان قرنطینه به سلامت مرخص شدند.

همچنین بنا به تأکید و درخواست وزارت محترم بهداشت و وزارت محترم خارجه ده‌ها تن اقلام پزشکی شامل کیت‌های تشخیصی، لباس‌های محافظتی، تیم پزشکان متخصص چینی، دستگاه اکسیژن‌سنج، دستگاه اکسیژن‌ساز و سایر اقلام پزشکی و دارویی را از مبدأ چین و با رعایت ضوابط سازمان بهداشت جهانی به ایران منتقل کرد و از سوی دیگر با توجه به اینکه با بروز بحران پیش‌آمده و ارتباط این بحران با کشور چین از یک سو و وابستگی صنایع تولیدی کشور به اقلام مورد نیاز صنعت از چین، یکی دیگر از مشکلات صنایع کشور و دولت محترم این بود که در صورت عدم دسترسی به اقلام مذکور، کشور علاوه بر مواجهه با بحران بیماری کرونا با بحران دیگری مواجه می‌شد و آن تعطیلی کارخانجات تولیدی بود به نحوی که ممکن بود بالغ بر ۵۰۰ هزار شاغل بی‌کار شده و کشور را با تعطیلی مواجه کند، بدیهی است که این شرکت در چنین شرایطی بدون توجه به منافع مادی و حتی با پذیرش ضرر و زیان، دولت محترم و صنایع کشور را همراهی نموده و بالغ بر صد‌ها تن اقلام صنعتی را به کشور حمل کند.

از سویی خوشبختانه در ماهان و در بین پرسنل خود در نتیجه ابتلا به کرونا فوتی نداشته‌ایم، هرچند ما نیز از جمله مردم ایران عزیزی هستیم که این روز‌ها گرفتار بحران این بیماری است و اگر از خانواده ۱۰ هزار نفری ما کسی گرفتار این بحران شود، امر بعیدی نیست و لیکن فوت یکی از پرسنل ما به این دلیل مقرون صحت نیست و ناگفته نماند که اساسا شرکت ماهان مالک کترینگی به نام سامان نیست.

این شرکت افتخار دارد به‌عنوان سرمایه‌ای ملی در خدمتگزاری به مردم، مشفقانه تمام تلاش خود را جهت ارتقای سلامت، امنیت و عزت کشور و مردم خود مصروف داشته و بعید است مردم عزیز میهنمان این مهم را نادیده بگیرند.

مایه تعجب آن است در‌حالی‌که کشور در چنین موقعیت بحرانی و ناخواسته قرار گرفته است، روزنامه‌ای وطن‌پرست و فاخر همچون روزنامه شرق، ناآگاهانه و با کتمان حقیقت همان را بگوید و بنویسد که رسانه‌های معاند و دشمنان ایران می‌گویند. پرسنل خدمتگزار ماهان همگام با پزشکان، پرستاران و کادر درمانی میهن عزیزمان که فداکارانه در خط اول مبارزه با بیماری کرونا قرار دارند؛ شبانه‌روز در تلاش هستند تا با غیرت از سلامت و امنیت هم‌وطنان عزیز ایرانی صیانت کنند و امیدوارند در این تلاش توفیق الهی نیز یارشان باشد».

«شرق»: با توجه به اظهارنظر دیرهنگام شرکت هواپیمایی ماهان، قدردانیم که سرانجام این شرکت پاسخ‌گویی را در دستور کار خود قرار داد. ناگفته پیداست که روزنامه «شرق» نیز تلاش خود را در راستای اعتلای آرمان‌های میهن داشته و قدردان فعالانی است که در این عرصه قدم برداشته‌اند و در کنار آن، برای روشن‌شدن اذهان عمومی، به رسالت اصلی خود پایبند است. زیبنده نیست که پرسشگری از سوی این رسانه با رسانه‌های معاند در کنار یکدیگر قرار گیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

دوست۱۳۹۸/۱۲/۲۳ ۱۵:۲۲

شرکت هواپیمایی ماهان قاتل این همه انسان بی گناهه

رضا۱۳۹۸/۱۲/۲۳ ۱۳:۳۲

همه با هم تحریم ماهان بجهت خیانت به مردم و دروغگویی

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۳ ۰۸:۵۸

پروازهای داخلی وانتشار داخلی ویروس از طریق هواپیمای آلوده از بنادر وجزایر تا تهران وشمال خدا ازتون نگزره باید محاکمه شوید

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۳ ۰۷:۲۶

کدام خیریه؟؟؟

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۳ ۰۳:۳۴

دولت انگلستان با توجه به گسترش کرونا در اروپا هنوز به چین پرواز دارد و علاقمند به متوقف کردن ان تا این لحظه نیست.چرا مشکلات را سعی میکنید از روی عقیده برخی که ماهیت انها روشن است رونویسی کنید.کرونا به هواپیما چه ارتباط دارد. به مسافرهواپیما ار تباط دارد که با هر هواپیما واز هر مبدئی میتواند وارد شود. کنترل فرودگاهی در این موردضروری است.

شاهین۱۳۹۸/۱۲/۲۳ ۰۱:۰۲

با سلام و احترام
از محضر دادستان محترم کشور در مقام مدعی‌العموم تقاضا داریم به موضوع عدم تمکین شرکت ماهان ورود بفرمایند.

حمید۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۲۲:۵۸

پرواز که داشتن شکی نیست ولی اینا زیر نظر زیر وزیر راه و دولت بی کفایت هستند اونا باید اجازه پرواز نمی دادند شرکت هواپیمایی که سر دل خود نمیتونه کاری بکنه

ا۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۲۲:۵۴

عامل اصلی بحران کرونا در ایران:
ماهان، قم، برخی از مسئولین بی تدبیر
تاریخ هرگز فراموش نخواهد کرد.

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۲۲:۰۰

چقدر راحت دروغ میگن وجان مردم را می گیرند...مگه قران را قبول ندارند که گفته اگر بی گناهی را بکشی مثل این است که تمام مردم دنیا را کشته اید.

محمدی۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۲۱:۲۰

من با چشمان خودم فرودگاه استانبول ۲۰ بهمن دیدم که مسافران سایر کشورها را سوار میکرد به مقصد چین

رضا۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۲۱:۱۵

من در همینجا اعراف میکنم که خر هستم! خیلی هم خر هستم !!!!!!!

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۲۰:۰۵

ملت را به خاک سیاه نشاندید با این پرواز....

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۹:۳۶

برای محاکمه یک نفر که جان و مال و افتصاد و حتی اعتبار یک نظام را به این صورت دراورده فکر کنم دیگه مدرک بیشتری نیاز نیست مگر مفسد فی الارض دیگه باید چکار کنه ؟ به نظر من مدیر ماهان باید سریعا محاکمه شود

محمد۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۹:۲۸

سلام چه قدرتی داره ماهان که یه تنه مثل یک وزارتخانه جواب میده اون هم از طریق تابناک دلم میسوزه برای اون همه سخاوت ....مرسی که هستید !!@@

رضا۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۹:۰۳

بله حاج ماهان برادر ماهان شما توضیح دادید و ما هم باور کردیم ممنونیم از صداقت شما ؟!؟!؟!؟!

ایرانی۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۸:۳۶

ملت ایران باید یک قرن این لاین رو بلاک کنن وهرگز خرید بلیت نکنن ازش تا عبرتی بشه برای باقی که‌جان ملت و مردم بیش از مشتی دلار وتجارت ارزش منده

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۸:۲۵

عجب خیریه قدری داریم ما که فقط به ثروتمندان سرویس میده!

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۸:۱۳

خودتی

مهدی۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۸:۰۳

دروغ پشت دروغ. در ووهان هفتاد دانشجو بود. ولی شما پرواز هر روزه به چین داشتید. هر دفعه یکی از انها را می اوردید ؟!!!!!!

حميد۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۸:۰۱

يادتونه تو تلوزيون نشون دادين چهار نفر وايساده بود هواپيما پياده ميشدن تب سنج ميزد. همون موقع فاتحه رو ديدم خوندم.

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۷:۲۸

مردم ایران باید با سوار نشدن وتحریم شرکت ماهان جواب این پول پرستی شرکت فوق را بگیرند وبا شکایت در دادگاه خواستار تعطیلی وغرامت از شرکت فوق را خواستار شوند ....

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۶:۴۶

شرکت درپیت ماهان.فکرکرده مردم مثل خودشن.ویروس واردکشورکرده حالامیخواد خودشو تبرئه کنه.چرا شرکت هماپروازانجام نداد؟پس معلوم شدکه دروغ گفتی مسول ماهان.امیدوارم خودت وشرکتت به زمین گرم بخوریدتامردم راحت بشن.تمام کشورولنگ کردی همه چی تعطیل کردی تازه میگی رفتم که بحران حل کنم توخودت عین بحرانی.گرون ترین بلیطها هم مال توهست نفرین ببر شما...

سینا۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۶:۲۸

کدام نخبه؟!!! کسانی که تو چین و روسیه و اوکراین و مجارستان رفتن و پزشکی میخونن(مثل برادر خانم اینجانب) اینجا با معدل ۱۳ و ۱۴ در کنکور سراسری رتبه های ۵ رقمی آوردن و رفتن اونجا با پول تو رشته هایی که آرزو دارن درس میخونن!
حداقل تو این شرایط معنی نخبه رو عوض نکنیم
اینم بگم به اون دوستان که بنده عقده پزشکی ندارم که بعضیا نگن حسودی برادر خانومت رو میکنی! خودم با رتبه ۸۴ فارق التحصیل از علوم پزشکی بهشتی هستم و پزشکم

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۶:۱۰

اگر عدالتی در میان باشد باید مدیرعامل و هیات مدیره ماهان دادگاهی شوند و در آنجا همه چیز بررسی شود. چطور برای مثال اقتصادی در شرکت های خصوصی با افتخار اعلام میکنیم که فلانی را گرفتیم ولی برای این شرکت ها که رانت و ارتباط دارند به این شیوه برخورد نمیشه

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۵:۵۶

ماهان دروغ گوست توجیه گره فقط حقیقت انست که شرق میگویدو اصلا روابط عمومی ها را واسه چنین مواقعی تنها میتونه در خدمت سازمانش باشد

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۵:۰۴

باید واقع بین بود اگر ماهان مسافر نمی اورد از یه جای دیگه ویروس وارد کشور می شد
الان 120 کشور درگیر هستن ما ایرانیا عادت داریم یکیو مقصر می کنیم بقیه راحت باشن

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۹:۳۸

بخشی از این مشکل دنیا هم کار ما بوده از کشورهای همسایه تا بقیه جاها مثل کانادا ما ایرانی ها رفتیم ماهان یک مشکل بین المللی ایجاد کرد از این دید با شما موافقم که نه فقط برای کشور مشکل ایجاد کرد که برای کل دنیا مشکل ایجاد کرد

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۵:۰۳

چقدرررررررررررر مزخرررررررررررررف

امیر۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۴:۴۹

الکی آسمون ریسمون نباف مملکت به فنا دادی حالا چرت میگی

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۳:۵۲

41سال است که مردم درحسرت یک کلمه حرف راست وقبول اشتباه مسئولین هستند

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۳:۲۰

برای اینکه شرکت ماهان را بهتر بشناسید از کرمانی ها سوال کنید که چه به روزشان آورده است گران ترین هزینه حمل و نقل هوایی بر اساس کیلومتر برای کرمان - تهران است وماهان روزانه بین 8 تا 10 پرواز رفت و برگشت در این مسیر انجام می دهید با بالاترین نرخ پروازی و طوری رفتار می کند که هیچ شرکت دیگری نتواند در این مسیر یا مسیر کرمان -مشهد با هزینه کمتر خدمات ارایه دهد و مردم کرمان هر چه شکایت می کنند به جایی نمیرسد

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۳:۱۸

اگه ماهان بگه پشتش به کی گرمه، ما جواب همه سوالات رو میفهمیم و ماهان هم نیاز به اینهمه آسمون و ریسمون گفتن نداره.

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۳:۱۲

شرکت ماهان کترینگی به نام سامان نداره سامان شرکت هندلینگ مسافر ماهانه..
اسم کترینگ متعلق به ماهان کترینگ آرمانه

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۲:۵۹

عجب سرعت عملی داشتن تو پاسخگویی! آدم متحیر می مونه واقعا!!!!

علی۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۲:۵۳

چند تا نکته هست :
1- کسی کاری به پروازی که برای دانشجوهای ایرانی ساکن چین بود نداره ، مشکل با سایر پروازهایی هست که چینی ها رو میبرد چین...
2- یه پرواز چقدر می تونه باز حمل کنه ؟ یعنی الان باری که باید توسط کانتینر و کشتی حمل می شد همه اش داره با پرواز میاد ؟ اصلا شدنیه ؟ ممکنه چهار تا جنس فوق العاده حساس و مهم رو با این روش حمل کرد و الا نه مقرون به صرفه است نه هواپیما اون گنجایش رو داره.

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۲:۵۰

آفرین ماهان ... احسنت من که کلا قانع شدم!! اصلا از همون اول هم معلوم بود شما فقط برای رضای خدا و مردم و اعتلای کشور و ... این کارها رو انجام دادی!! باریکلا ... ماشالله!! اصلا با این جوابت نه برای پروازهای ماهان به چین بلکه برای عدم اعلام کشته های آبان ماه و قرنطینه نکردن قم و زدن هواپیمای مسافربری و هزارتا اتفاق افتاده و نیفتاده دیگه هم قانع شدم!!

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۲:۴۴

لطفا توضیح بدن که چجوری با هواپیمای مسافربری،کار هواپیمای کارگو رو انجام میدن؟؟!!

آریایی۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۲:۴۰

خودتی دادا ؛ با یک پرواز میشد دانشجویان را منتقل کرد ؛ شما چندین پرواز داشتید !!!!!!!

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۲:۳۲

ماهان بزرگترین خیانت رو به ایران کرد.هیچوقت این خیانت ماهان از ذهن ما ایرانیها پاک نخواهدشد.

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۶:۳۷

حسن ختام

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۶:۳۶

اگه گفتی ماهان مطعلق به کدوم نهاده.

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۴:۳۹

تمام کسانیکه تصمیمگیری کردند که پروازها به چین و ترکه برای جابجایی مسافران چینی بدون رعایت اصول بهداشتی انجام بشه و همان هواپیماهارو در اختیار پروازهای داخلی قرار دادند که ویروس اینجور در ابعاد گسترده شیوع پیداکنه بمعنای واقعی در مرگ تک تک کروناییهای مظلوم کشور مقصرندو در تاریخ از یزید روسیاهتر خواهند بود.

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۲:۲۷

هر جوری بود بلایی سر این مردم آوردید که دیگه هیچ یک از حرفهای شما رو قبول نمی‌کنند بیخود آسمون و ریسمون نبافید، هر جا مشکل هست بعد بررسی مشخص میشه یک خیریه ای پشت قضیه هست

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۲:۲۴

1پرواز برااونا بوده بقیه اش چی که اومدن فیگور گرفتن وعکس گرفتن با سفیر چین و به ریش هممون خندیدن تو عکسا بعد گفتن ما چنینیم و چنان

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۲:۱۶

چندتا پرواز مربوط به انتقال دانشجو ایرانیان بود؟!!!!
باقی پروازها چی ؟!!!!
همش دروغ
کلا دروغ ریشه دوانده در این کشور

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۲:۱۴

مردم ماهان را نمی بخشند مخصوصا داغداران

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۲:۰۷

مورخ ۱۲ /۱۱/ ۹۸ یعنی درست بعد از مرگ دسته جمعی کلی سهراب و .....
در ضمن میشه بین مردم ایران سود حاصل از این شرکت "عام المنفعه" رو در کجای زندگیشون احساس میکنن؟

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۲:۰۴

شرکت های هوایی مسئول پرواز هستند، وزارت بهداشت و سازمان هوایی مسئول پاکسازی و ایزوله
پس بهتر همه چیز رو باهم قاطی نکنید

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۶:۵۷

جمع کن بابا خودتو نمیفهمی چی داری میگی

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۳:۴۴

چرا وقتی چیزی نمیدونی حرف میزنی؟! برو ببین پرسنل امارات چطوری هواپیماها رو ضد عفونی میکنند و پس از هر پرواز فیلترهای ضد ویروس هواپیما رو عوض میکنند!

فرهاد۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۲:۰۲

تسویه حساب مردم و بازماندگان با ماهان و صاحبان معلوم الحالش به پس از عبور از کرونا

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۲:۵۷

خاطرت جمع جمع باشه هیچ اتفاقی نمیفته هیچ تسویه حسابی هم با هیچکس در کار نیست ... توی این مملکت هیچ مسئول و مدیری بابت هیچ کاری به هیچکس پاسخگو نیست این هم مثل هزارتا افضاحت دیگه

کیان۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۱:۵۹

کاش عوامل ماهان به خاطر این جنایت که در حق مردم ایران و جهان کرده اند محاکمه شوند. انتقال مسافران چینی از ترکیه به ایران و سپس چین و بعد از این خدمت به دیدت سفیر چین رفتن هم که شایعه نیست .

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۱:۵۹

دروغ میگه در حد دروغهای که تو جنگ جهانی دوم میگفتند.

یعنی الان دانشجویان میخواهند به ایران برگردند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا؟
چند دانشجو تو این کشور بی فرهنگ چین داریم؟

ایرانی۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۱:۵۲

کدوم نخبه نخبهها یا آقا زاده ها

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۶:۰۰

استفاده از لفظ آقازاده برایاین افراد درست نیست

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۳:۱۵

نخبه ها را که در هواپیمای اوکراینی کشتید !!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۱:۳۱

چرا از پرواز ترکیه به چین حرفی نمیزنه ماهان؟؟

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۱:۳۰

مگر هواپیماهای ماهان باری است. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.