آخرین خبررشد مصرف بنزین برای نخستین بار منفی شد
2بازدید

مصوبه مجلس درباره سهمیه بنزین نوروزی لغو شد

عضو کمیسیون انرژی مجلس از لغو مصوبه پارلمان درباره تخصیص سهمیه ۶۰ لیتری بنزین برای ایام نوروز خبر داد.

مصوبه مجلس درباره سهمیه بنزین نوروزی لغو شد

 

به گزارش تابناک جلال میرزایی عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به مصوبه مجلس در قالب لایحه بودجه 99 مبنی بر تخصیص 60 لیتر سهمیه بنزین برای نوروز، گفت: با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا در کشور و تاکیدات ستاد مقابله با گسترش این ویروس مبنی بر ممنوعیت سفر در ایام نوروز، فعلا این مصوبه مجلس لغو شده است.

وی افزود : با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا، در پیشنهادی که مطرح کرده ایم، زمان واریز این سهمیه 60 لیتری به کارت های سوخت، به دولت واگذار شده است.
عضو کمیسیون انرژی مجلس تاکید کرد: با توجه به اینکه زمان واریز سهمیه بنزین نوروزی به دولت واگذار شده، زمان آن هنوز مشخص نیست.
میرزایی با اشاره به اخباری مبنی بر تخصیص سهمیه بنزین نوروزی در ایام تابستان، آن را غیر واقعی دانست و اظهار داشت: مقرر شده که دولت قبل از هرگونه تصمیم گیری در این زمینه، مراتب آن را در قالب اصلاح لایحه بودجه 99 به مجلس ارسال کند و تصمیم گیری نهایی در این زمینه به عهده نمایندگان مجلس است،بنابراین انتقال سهمیه بنزین 60 لیتری برای ایام تابستان نیز صحت ندارد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس در پایان خاطرنشان کرد : البته ممکن است سهمیه 60 لیتری بنزین نوروزی به ایام دیگری، مثلا بهار یا تابستان منتقل شود، اما هنوز چیزی قطعی نیست و اکثریت نمایندگان مجلس باید در این زمینه تصمیم گیری کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۹:۳۳

امیدوارم فقط بخاطر جابه جایی نوروزی باشد و مثلا در تابستان داده شود و یکدفعه بالا کشیده نشود گو اینکه الان نفت هم خیلی پایین امده و قیمت قرار بود جهانی شود ما الان از دنیا گرانتر هم شده ایم

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۸:۴۹

این 60تیتر بعد از فروکش کردن کرونا به کارتهای سوخت واریز شود

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۲ ۱۷:۵۳

این مجلس میخواهد تصمیم بگیرد !!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.