آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
0بازدید

نحوه جدید اداره تهران برای مقابله با کرونا

رئیس ستاد مقابله با بیماری کرونا در استان تهران خبر داد: دستورات فنی و نحوه جدید اداره پایتخت شنبه ۲۴ اسفند از طریق استانداری تهران اعلام می‌شود.

نحوه جدید اداره تهران برای مقابله با کرونا

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، علیرضا زالی گفت: نشستی با حضور مسئولان مختلف در قرارگاه ثارالله تهران برگزار و مصوبات مهمی از سوی دستگاه‌های اجرایی، امنیتی، انتظامی و قضایی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا اتخاذ شد.

وی بدون اشاره به جزییات این تصمیمات افزود: این مصوبات از طریق استانداری تهران به دستگاه‌های مرتبط ابلاغ خواهد شد.

زالی یکی از این تصمیمات را استقرار مراقبین سلامت در بیمارستان‌ها برای نظارت و کنترل افراد مبتلا به ویروس کرونا بیان کرد.

وی گفت: مراقبین سلامت از شنبه در بیمارستان‌ها مستقر می‌شوند تا به محض این که بیماری فردی با تشخیص کرونا مثبت تشخیص شد، از همانجا با خانواده‌ها تماس خواهند گرفت و نسبت به شناسایی، ایزوله‌سازی و قرنطینه وی در خانه اقدام می‌کنند.

طبق آخرین آمار وزارت بهداشت، تاکنون ۱۱ هزار و ۳۶۴ نفر در کشور به بیماری کرونا مبتلا شده که از این تعداد ۵۱۲ نفر جان خود را از دست داده و ۳۵۲۹ تن دیگر بهبود یافته اند.

استان تهران با نزدیک به سه هزار بیمار کرونایی بیشترین آمار ابتلا به آن را در سطح کشور دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۴ ۱۱:۰۸

در این ۳ هفته که غیر از حرف چیزی ندیدیم و می دانیم که مسئولان هم جز این کاری بلد نیستند

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۴ ۱۱:۰۵

اگرقصد جان مردم را ندارید تعطیل و قرنطینه کنید

شهرام۱۳۹۸/۱۲/۲۴ ۱۰:۴۱

طرح ترافیک رو برای کسب حداکثر کاسبی شهرداری نگه دارین. مردم هر بلایی سرشون اومد برا مسیولین شهر مهم نیست ظاهرا

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۴ ۱۰:۲۱

این اداها چیه دارند یه ذره یه ذره می کشونن به نعطیلات

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۴ ۱۰:۱۹

برای مبارزه با کرونا اداره جات دولتی و خصوصی باید تعطیل شوند.

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۴ ۱۰:۱۶

تهران قرتطینه شده تابناک بیخبره تمام فضای مجازی این خبروپوشش دادند تابناک توخبررسانی گم میشیا!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۴ ۱۰:۰۹

"استان تهران با نزدیک به سه هزار بیمار کرونایی بیشترین آمار ابتلا به آن را در سطح کشور دارد."!
البته به نسبت جمعیت فکر کنم بعد از استانهایی مثل قم و گیلان و مرکزی و قزوین باشد!

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۲۴ ۰۹:۵۳

بازم پنهان کاری!!!!!!!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.