آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
1بازدید

تمام بازی‌های فوتبال آسیا تا اواسط تیرماه لغو شد

کنفدراسیون فوتبال آسیا از لغو همه دیدارهای مختلف فوتبال در قاره کهن، تا پایان ماه ژوئن میلادی خبر داد.

به گزارش تابناک ورزشی، سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) در اطلاعیه‌ای از لغو همه بازی‌های زیرمجموعه خود تا پایان ماه ژوئن سال 2020 خبر داد.

AFC در این اطلاعیه نوشت: به دنبال اقدامات پیشگیرانه و محدودیت در سفرها توسط بسیاری از دولت‌ها، کنفدراسیون فوتبال آسیا امروز (سه‌شنبه) تصمیم به تعویق همه بازی‌ها و مسابقات برنامه‌ریزی شده، در ماه‌های مِی و ژوئن (تا 11 تیر) و تا اطلاع ثانوی گرفت. جدیدترین تصمیم AFC به‌عنوان یکی از اولین کنفدراسیون‌های فوتبال جهان که با توجه به شیوع کووید19 اقدامات احتیاطی انجام داد، تعهد را برای تضمین امنیت و سلامتی بازیکنان، تیم‌ها، مسئولان، هواداران و همه ذی‌نفعان تقویت می شود.

کنفدراسیون فوتبال آسیا از نزدیک انتشار ویروس کرونا را زیر نظر گرفت و پیش‌تر مسابقات را در ماه‌های مارس و آوریل، بعد از برگزاری جلسات اضطراری در دهلی، دوحه، دُبی و کوالالامپور به تعویق انداخته بود.

AFC همچنان با فدراسیون‌های آسیایی حاضر در رقابت‌های باشگاهی قاره همکاری و مشورت، و همه گزینه‌های ممکن را برای تکمیل مراحل لیگ قهرمانان آسیا بررسی می‌کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.