آخرین خبرعلیرضا تابش دبیر جشنواره فیلم فجر شد
0بازدید

اعلام وضعیت اضطرار ملی در کل کشور ژاپن

وضعیت اضطرار ملی در ژاپن که فعلا در هشت استان اعلام شده، قرار است به کل استان‌های این کشور تعمیم داده شد.

اعلام وضعیت اضطرار ملی در کل کشور ژاپن

 

به گزارش تابناک به نقل از فارس، روزنامه «یومیوری» چاپ ژاپن امروز (پنجشنبه) گزارش داد که «آبه شینزو» نخست‌وزیر این کشور با هدف مهار هرچه بیشتر ویروس «کووید۱۹»، دستور گسترش وضعیت اضطرار ملی به تمام استان‌های ژاپن را صادر کرد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز» آبه در تاریخ هفتم آوریل در هفت استان از جمله توکیو، به دلیل افزایش سه برای شمار مبتلایان به ویروس کرونا، به مدت یک ماه وضعیت اضطرار ملی اعلام کرده بود.

بر اساس گزارش یومیوری، وضعیت اضطرار ملی سراسری در ژاپن به مدت مشابه یک ماه اعلام شده است.

«یوشیهیده سوگا» سخنگوی دولت ژاپن در نشست خبری گفت این تصمیم در نشست امروز اعضای کابینه نشستی تخصصی برگزار می‌کنند تا درباره تعمیم وضعیت اضطرار ملی به ۴۰ استان دیگر ژاپن اتخاذ شده است..

بر اساس آمار اعلامی دولت ژاپن، تا کنون در این کشور ۸۶۲۶ نفر به ویروس کووید۱۹ مبتلا شده و ۱۷۸ بیمار نیز بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

رویترز پیشتر نیز به نقل از مسئولان درمانی ژاپنی گزارش داده بود به دلیل افزایش مبتلایان ویروس کرونا در شهر توکیو و کمبود تخت‌های بیمارستانی، نظام سلامت پایتخت این کشور در آستانه فروپاشی قرار گرفته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.