آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

هجوم موج جدید ملخ به جنوب شرق کشور

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: جمعیت‌های زیادی ملخ صحرایی مهاجر از سمت کشور‌های عربی به جنوب کشور از جمله این استان وارد می‌شوند.

هجوم موج جدید ملخ به جنوب شرق کشور


به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، غلام حیدر زورقی افزود: در بین ۶ استان درگیر مبارزه با ملخ صحرایی در کشور تاکنون سیستان و بلوچستان با ۳۹ هزار و ۹۳۱هکتار مبارزه (۳۶درصد کل مبارزه) رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.

وی ادامه داد: از کل سطح مبارزه انجام شده از آبان سال ۹۸ تاکنون ۴۱ درصد علیه پوره ملخ و ۵۹درصد علیه ملخ صحرایی بالدار به انجام رسیده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان از مدیران جهادکشاورزی خواست مراتب این هشدار را به همه مراکز جهادکشاورزی و بهره‌برداران بخش کشاورزی مناطق اعلام و در اسرع وقت نشست ستاد بحران به ریاست فرماندار شهرستان را تشکیل تا با بهره‌گیری از تمامی امکانات و کمک دستگاه‌های اجرایی نسبت به رصد و مبارزه با این آفت خطرناک اقدام کنند.

این مسئول تاکید کرد: مبارزه با آفت زنگ زرد گندم در شهرستان‌های حوزه سیستان ادامه دارد. تداوم بارندگی‌ها و افزایش رطوبت باعث گسترش این بیماری شده و کار مبارزه را سخت‌تر کرده است.

زورقی افزود: از اسفند سال ۹۸ تاکنون ۱۰هزار و ۳۹۲هکتار از مزارع گندم و جو در شمال سیستان و بلوچستان علیه زنگ زرد غلات توسط ۴۶دستگاه سمپاش دولتی و ۱۷۸دستگاه بخش خصوصی با مشارکت فعال کشاورزان سمپاشی شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۱/۳۱ ۱۱:۵۶

نکند اقدام جدی نشود و در این داستان ویروس این قضیه به فراموشی سپرده شود ...
نقش خبرنگاری اینجاست که مدام پیگیر شود و قضیه را پر رنگ کند ..
ممنونم از سایت تابناک

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.