آخرین خبرچین میانجی مذاکرات ایران و آمریکا می شود؟/ از مذاکرات قطر تا ابتکار تازه پکن
0بازدید

قتل خواهر به خاطر پدر و مادر

برادری که در جریان اختلافات خانوادگی خواهرش را به قتل رسانده بود، توسط پلیس آگاهی البرز دستگیر شد.

به گزارش ایران، ساعت 15 روز ششم اردیبهشت به‌دنبال تماس تلفنی با مرکز فوریت‌های 110 خبر مرگ مشکوک دختر جوانی به نام رعنا 29 ساله در خانه‌اش واقع در ساوجبلاغ گزارش شد و بلافاصله مأموران به محل اعزام شدند و بررسی خود را آغاز کردند. مشاهدات اولیه حاکی از آن بود که دختر جوان به قتل رسیده است از این‌رو پرونده با موضوع قتل عمد در دستور کار مأموران قرار گرفت. نظریه پزشکی قانونی هم نشان می‌داد که مقتول بر اثر ضربه جسم سخت به سرش فوت کرده است.

تحقیقات پلیس هم ادامه داشت تا اینکه مشخص شد آخرین نفری که با او ملاقات داشته برادرش رامین بوده است با این فرضیه که ممکن است او قاتل باشد یا از سرنوشت خواهرش آگاهی دارد، رامین بازداشت شد.

سرهنگ نادربیگی رئیس پلیس آگاهی استان البرز گفت: رامین که آثار جراحت هم روی گلویش وجود داشت در بازجویی‌های اولیه لب به اعتراف گشود و عنوان کرد: رعنا چند وقتی بود که به‌صورت مجردی زندگی می‌کرد و همین مسأله باعث شده بود تا پدر و مادرم هر لحظه سر این موضوع با هم دعوا کنند و من هم که از مجادله‌های آنها خسته شده بودم تصمیم گرفتم با کشتن رعنا قضیه دعوا و مجادله پدر و مادرم را برای همیشه تمام کنم تا آنها دیگر دغدغه‌ای نداشته باشند.

به همین خاطر آن روز مخفیانه وارد خانه خواهرم شدم و پس از ورود او را بشدت کتک زدم تا بمیرد. او به گلویم چنگ می‌زد تا بتواند فرار کند اما آنقدر او را زدم تا مرد بعد به خاطر اینکه اثری از من روی ناخن‌هایش نماند زیر ناخن‌هایش را تمیز کردم و با پلیس تماس گرفتم.متهم پس از اعتراف صریح و تکمیل پرونده به دادسرا ارجاع شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۴/۲۸ ۱۷:۱۸

قاتل ندیدبدید

ناشناس۱۳۹۹/۰۲/۱۷ ۱۴:۱۸

چرا در فیلم ها زندگی مجردی زنان و دختران فرهنگ سازی نمی شود ؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۲/۱۵ ۱۳:۵۷

باید آتیشش بزنن کسی که به خواهر خودش رحم نمی کنه چ جوری میخاد فردا به فرزندان ما رحم کنه آدم کش سنگدل نمی دونم واقعا چجوری دلشون میاد خدا نابودتون کنه الهی

ناشناس۱۳۹۹/۰۲/۱۵ ۰۷:۴۶

از دست این دیوانه ها مجردی زندگی می کرد

ناشناس۱۳۹۹/۰۲/۱۴ ۲۲:۰۶

عجب جنایتکار سنگدلی. اعدام هم برای او کم است

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.