بازگشت زندانی فراری از دیار باقی
فرمانده انتظامی گلستان از دستگیری زندانی فراری که خانواده اش مدعی فوتش بودند، در شهرستان گنبدکاووس خبرداد.

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سردار روح الامین قاسمی فرمانده انتظامی گلستان گفت: در پی کسب خبری مبنی بر اینکه زندانی فراری که از ۳ سال قبل بنا بر اعلام خانواده اش فوت کرده بود زنده است، مراتب در دستور کار پلیس آگاهی شهرستان گنبدکاووس قرار گرفت و اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات میدانی پلیس در این راستا آغاز شد و سرانجام با پیگیریهای بی وقفه ماموران مشخص شد متهم در یکی از روستاهای اطراف شهرستان اقامت دارد.
فرمانده انتظامی گلستان با بیان اینکه سوابق متعدد سرقت، آدم ربایی و ایجاد مزاحمت برای شهروندان در پرونده این زندانی فراری وجود دارد، تصریح کرد: ماموران طی هماهنگی با مقام قضائی و در عملیاتی غافلگیرانه متهم را در مخفیگاهش دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.
سردار قاسمی گفت: متهم در تحقیقات مقدماتی پلیس اعلام کرد پس از اینکه با قرار وثیقه از زندان آزاد شد با تهیه گواهی فوت جعلی و مراسم ختم، مدتی متواری شده و با تغییر چهره زندگی مخفیانهای را دنبال کرده است.
این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه مراجع قضائی برای این زندانی فراری ۲۵ سال حبس در نظر گرفته بودند، خاطرنشان کرد: متهم پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مراجع ذیصلاح معرفی شد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
میشه خواهش کنم ولش کنین به امون خدا. حیوونکی گناه داره
زندانی آدم ربا و محکوم به 25 سال حبس را با وثیقه آزاد می کنید ولی سحر تیر، دختربچه بیمار را به جرم فساد فی الارض راهی زندان می کنید!!!!!!
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.