آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

المپیک همبستگی اسلامی باز هم به تعویق افتاد

بازی‌های همبستگی اسلامی که بعد از لغو دوره قبلی در ایران، قرار بود آگوست سال آینده در ترکیه برگزار شود، به منظور جلوگیری از تقارن زمانی با المپیک ۲۰۲۰ توکیو بار دیگر به تعویق افتاده است.

به گزارش تابناک ورزشی به نقل از سایت inside the games، شهر قونیه در ترکیه قرار بود این رویداد را از ۲۰ تا ۲۹ اوت ۲۰۲۱ برگزار کند، اما تقارن زمانی با برگزاری بازی‌های المپیک توکیو باعث شد این رقابت‌ها به تعویق بیفتد. هیات اجرایی فدراسیون ورزش همبستگی اسلامی (ISSF) بنابراین تصمیم به تعویق افتادن این رویداد به طور نامحدود گرفت.

ترکیه قرار است میزبان پنجمین دوره بازی‌های همبستگی اسلامی باشد و گفته می‌شود کمیته سازمان دهنده با ISSF همکاری می‌کند تا زمان جدیدی را برای این رویداد ایجاد کند.

ترکیه هرگز پیش از این میزبان این رویداد نبوده است، باکو پایتخت آذربایجان آخرین دوره بازی‌ها در سال ۲۰۱۷ را میزبانی کرده است. اندونزی، عربستان سعودی و ایران نیز در گذشته میزبان بازی‌های همبستگی اسلامی بوده‌اند که میزبانی ایران بر سر مسایل سیاسی منتفی شد. به تعویق افتادن توکیو ۲۰۲۰ به دلیل همه گیر شدن ویروس کرونا منجر به تغییر شکل مجدد رویداد‌های ورزشی شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.