آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
1بازدید

توییت شمخانی خطاب به وزیر امورخارجه آمریکا

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: لازم است به وزیر خارجه خبیث ⁧‫رژیم تروریستی آمریکا یادآور شوم ما یهودستیز نیستیم، ستیز ما با جنایتکاران، غاصبان و کودک‌کشان است.

توییت شمخانی خطاب به وزیر امورخارجه آمریکا

به گزارش تابناک به نقل از فارس، علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی امشب (چهارشنبه) در توئیتی خطاب به مایک پامپئو نوشت: «لازم است به وزیر خارجه خبیث ⁧‫رژیم تروریستی آمریکا‬⁩ یادآور شوم که در ⁧‫جمهوری اسلامی ایران‬⁩ بر خلاف الیگارشی گاوچران‌های ⁧‫غرب وحشی‬⁩، رهبران منصوب و محبوب اکثریت مردمند و چیزی جز خواست آن‌ها نمی‌گویند.»

وی یادآور شد: «ضمنا ما یهودستیز نیستیم، ستیز ما با جنایتکاران، غاصبان و کودک‌کشان است.»
 
توییت شمخانی خطاب به وزیر امورخارجه آمریکا
گفتنی است پامپئو چندین بار در اظهاراتی بی پایه و اساس، ایران را به یهودستیزی متهم کرده است.

 «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا که سفری یک روزه به سرزمین‌های اشغالی داشت پس از ورود در پیامی توئیتری نوشته بود: «خرسندم که برای همکاری با (بنیامین) نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل و بنی گانتز در مهار دو تهدید مهم: کووید-۱۹ و ایران در اسرائیل هستم. اسرائیل و ایالات متحده در کنار یکدیگر (رسیدگی به) این چالش‌ها را برعهده می‌گیرند».

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.