دانشمند ایرانی زندانی در آمریکا به وطن بازگشت

پروفسور سیروس عسگری دانشمند ایرانی زندانی در آمریکا و استاد مهندسی علم مواد دانشگاه صنعتی شریف با تلاش‌های دستگاه دیپلماسی کشور امروز چهارشنبه وارد خاک ایران شد.
کد خبر: ۹۸۲۲۱۹
|
۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۳ 03 June 2020
|
20489 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، دکتر سیروس عسگری ۵۹ ساله استاد دانشکده علم و مواد دانشگاه صنعتی شریفبا تخصص میکروسکوپ الکترونی، آلیاژهای دمای بالا است که از ۲۰ اسفند ۹۸ در بازداشتگاه الکساندریا آمریکا به سر می‌برد امروز و با تلاش‌های دستگاه دیپلماسی به کشور بازگشت.
روز گذشته محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه از پرواز دکتر عسکری به مقصد ایران خبر داده بود.

وی به دنبال بازگشت داوطلبانه به ایران بود اما اداره مهاجرت آمریکا اجازه پرواز به ایران یا آزادی موقت را به او نمی‌داد. این اداره همچنین در حالی که سیروس عسکری از مشکلات تنفسی رنج می برد، در دوران شیوع کرونا با عسگری برای استفاده از ماسک حفاظتی مخالفت کرد.

دادگاه ایالات متحده عسکری را از اتهام سرقت اسرار تجاری نیروی دریایی آمریکا و نقض قوانین روادید تبرئه کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
با توجه به پیشنهاد ترامپ برای مذاکره با ایران، با انجام این مذاکرات در شرایط فعلی موافقید؟