مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
داریک صفحه خبر
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

دیوان عالی آمریکا علیه دولت ترامپ رای داد

دیوان عالی آمریکا در حکمی طرح دولت ترامپ را برای لغو قانونی در حمایت از کسانی که در کودکی به صورت غیرقانونی به این کشور آورده شده‌اند، رد کرد.
کد خبر: ۹۸۵۳۸۰
|
۳۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۰ 19 June 2020
|
21197 بازدید
                              دیوان عالی آمریکا علیه دولت ترامپ رای داد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از روسیا الیوم، دیوان عالی آمریکا با ۵ رأی مثبت در مقابل ۴ رأی منفی، تلاش دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور برای لغو قانون موسوم به داکا را با این استدلال که توجیهات لازم برای این اقدام را ندارد، خنثی کرد.

قانون داکا در زمان باراک اوباما رئیس جمهوری پیشین آمریکا برای حمایت از کسانی که در کودکی به عنوان مهاجران غیرقانونی به این کشور آورده شده‌اند، تصویب شد. این قانون شامل حال حدود ۷۰۰ هزار نفر از جوانان شده و از اخراج آنان جلوگیری می‌کند.

دیوان عالی آمریکا در رأی خود آورده است که این دیوان به درست یا نادرست بودن این قانون رأی نمی‌دهد، بلکه این رأی گویای آن است که طرح دولت ترامپ برای لغو این قانون حاوی توجیهات کافی نیست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟