آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
5بازدید

برادر ستاره فوتبال به ضرب گلوله کشته شد

رسانه های فرانسوی گزارش دادند برادر سرژ اوریه ستاره تاتنهام در شهر تولوز این کشور به ضربه گلوله توسط اشخاصی ناشناس کشته شده است.

برادر ستاره فوتبال به ضرب گلوله کشته شد

 

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین؛ روزنامه فرانسوی لوپوئن در خبری فوری گزارش داد که برادر سرژ اوریه مدافع فرانسوی باشگاه تاتنهام در ساعات اولیه صبح امروز دوشنبه در شهر تولوز فرانسه به ضرب گلوله افراد ناشناس کشته شده است.

بر اساس این گزارش، شلیک گلوله به برادر سرژ اوریه ساعت ۵ امروز صبح به وقت محلی اتفاق افتاده.

ساکنین محلی امروز صبح پیکر گلوله خورده برادر سرژ اوریه را پیدا کرده و پلیس را مطلع کرده‌اند. لوپوئن می‌گوید یک جای گلوله روی شکم برادر اوریه وجود داشته.

 

برادر اوریه بعد از رسیدن پلیس به صحنه جنایت به بیمارستان منتقل شده و ساعاتی بعد مرگ او رسماً اعلام می‌شود. بر اساس این گزارش، حادثه در یکی از بولوارهای معروف شهر تولوز و در نزدیکی یک باشگاه شبانه اتفاق افتاده.

پلیس شهر تولوز تحقیق در این باره را آغاز کرده ولی تا این لحظه انگیزه ضارب یا ضاربین مشخص نشده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.