خروج ناو «یو اس اس باتان» آمریکا از خلیج فارس

یک فروند کشتی جنگی آمریکا پس از مدتی استقرار در خلیج فارس، منطقه را ترک و عازم پایگاه خود در ایالات متحده شد.
کد خبر: ۹۹۱۵۸۱
|
۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۰۱:۲۸ 20 July 2020
|
16664 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از فارس، نیروی دریایی آمریکا از خروج یک ناو خود که مدتی در آب‌های خلیج فارس مستقر بود، خبر داد.

به نوشته «وبگاه نیروی دریایی آمریکا» ناو آبی، خاکی «یو اس اس باتان» پس از مدتی استقرار در خلیج فارس، عازم پایگاه خود در «نورفلوک» در آمریکا شد.

بنابر اعلام نیروی دریایی آمریکا، این ناو جنگی در زمان استقرار در خلیج فارس با شرکای منطقه‌ای ایالات متحده از جمله عربستان و امارات متحده عربی تمرین‌های مشترکی انجام داد. بخشی از این تمرین‌ها در دو جزیره عربستانی «کاران» و «کوران» برگزار شد.

چندی قبل رسانه‌ها از حضور کشتی جنگی یو اس اس باتان در منطقه خبر دادند. به گفته مقامات نیروی دریایی آمریکا این ناو در حوزه استحفاظی ناوگان پنجم دریایی آمریکا در منطقه حضور داشت. پیشتر نیز ناو هواپیمابر «هری ترومن» آمریکا از خلیج فارس و دریای مدیترانه خارج شده بود.

واشنگتن مدعی است که حضور ناو‌های هواپیمابر در منطقه با هدف ایجاد بازدارندگی برابر ایران صورت گرفته، اما تهران ضمن رد این ادعا گفت‌وگوی منطقه‌ای برای کاهش تنش وخروج قوای بیگانه از منطقه را پیشنهاد کرده است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟