آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
0بازدید

دو شرکت بزرگ دولتی در آستانه واگذاری

رئیس سازمان خصوصی سازی از واگذاری سهام دو شرکت سرمایه‌گذاری ملی ایران و شرکت کشت و صنعت و دامپروری پارس متعلق به شرکت شهرک‌های کشاورزی خبر داد و گفت: این سهام در بازار عرضه می‌شود تا عامه مردم بتوانند با خرید آن از منافع این تصمیم، منتفع شوند.

دو شرکت بزرگ دولتی در آستانه واگذاری

 

به گزارش  تابناک به نقل از خبرآنلاین، «علیرضا صالح» در تشریح مصوبات سیصد و شصت و پنجمین جلسه هیات واگذاری، نماد شرکت سرمایه‌گذاری ملی ایران را یکی از سهام های بسیار خوب در تابلوی بورس کشور و جزو سهم‌های با بازدهی خوب توصیف کرد و گفت: در جلسه امروز هیات واگذاری تصویب شد، ۱۳/۰۲ درصد از سهام شرکت سرمایه‌گذاری ملی ایران با مجوز این هیات و توسط سازمان خصوصی‌سازی به صورت خرد و تدریجی در بازار عرضه شود تا عامه مردم بتوانند با خرید آن از منافع این تصمیم، منتفع شوند.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی یکی دیگر از مصوبات امروز جلسه هیات واگذاری را مربوط به واگذاری سهام شرکت کشت و صنعت و دامپروری پارس متعلق به شرکت شهرک‌های کشاورزی عنوان کرد و گفت: ۴۰ درصد از سهام این مجموعه متعلق به دولت است و در جلسه امروز مقرر شد ۳۶ درصد از این سهام واگذار شود که دو درصد از این ۳۶ درصد، تحت عنوان سهام ترجیحی برای کارکنان آن مجموعه در نظر گرفته شد و ۳۴ درصد باقیمانده نیز در قالب ۲ صندلی مدیریتی واگذار و با قیمت تابلو به اضافه ۲۰ درصد و به شکل رقابتی از طریق بورس واگذار خواهد شد.

 

صالح در ادامه گفت: پس از انتشار آگهی و اعلام تمایل متقاضیان به خرید سهام، سازمان خصوصی‌سازی درخواست‌ها را در کمیته بررسی اهلیت متقاضیان بررسی می‌کند و متقاضیان صاحب صلاحیت و دارای اهلیت، در بورس رقابت می‌کنند و بر آن اساس واگذاری صورت می‌گیرد.

رئیس سازمان خصوصی سازی در ادامه گفت: چهار درصد از سهام این شرکت نیز به منظور تنظیم بازار به صورت خرد و تدریحی در بازار عرضه خواهد شد.

وی همچنین از واگذاری ۵۵ درصد از سهام شرکت هپکو به سازمان تامین اجتماعی با قیمت تابلوی روز ۲۲ تیرماه ۱۳۹۹ خبر داد و گفت: سازمان تامین اجتماعی بر اساس مصوبه هیات واگذاری موظف است پس از اصلاح ساختار این شرکت، تا پایان سال، آن را در مدار تولید قرار دهد به نحوی که بازدهی سهام این شرکت بهبود یابد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۴/۳۱ ۱۶:۳۳

خودشون دوباره به خودشون واگذار می کنند اسمش رو گذاشتند خصوصی سازی
یادمه زمانی که مخابرات خصوصی شد من زیاد کار داشتم مرکز مخابراتی منظقه مون و یک روز که رفتم دیدم که آدم ها همون قبلی ها هستند ولی دکور کاملا عوض شده گفتم چه خبره گفتند خصوصی شده

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.